Предлог закона: политиком може да се бави само особа старија од 65 година

Jel penzosi imaju penzuju, imaju.
Jel imaju sredstava za zivot, ovi koji hoce vlast imaju.
Kazu da imaju mozga i dobru zelju, kazu ali ne verujem.
A opet jako ugodno gledaju kako im deca i unuci moraju bilo gde iz Srbije da bi preziveli, dok im polako integrisu u Srbiju Sirijce, Avganistance i Albance.
Cekaju vlast, verovatno , da bi to sprecili.
Nista sami ne mogu, mora vlast da im se da u ruke.

Matori ljudi a jos nisu naucili da se vlast osvaja, ne dobija se na tanjiru.

Vi pricate o mudrim starinama, a u svakom postupku se vidi grupa resejanih diktatora kojima dosadno a nervira ih ono sto komentarisu sa svojim klasicima.

и младићу, како да се освоји, просветли ме?
Ja da hocu vlast , ja bih je osvajao, ne bih trazio da mi je daju na tacni kao sto ovi hip hop penzosi rade.

A tebi bih rekao dve recenice....
Oni krmci sto ispred pijaca skupljaju nebitne potpise ili ispred prodavnica, ipak rade nesto.
Matorci koji zele da osete kako je odrzavati organizaciju nekog sistema, treba to da probaju prvo sa svojim saborcima u tom osvajanju vlasti....
Krkobabic je iz neke druge politicke price, vise nalik predsednicima mesnih zajednica....takvi pitaju gde je moj deo i koliko duboko da se uvlacim i kome.

Ja da hocu vlast , ja bih je osvajao, ne bih trazio da mi je daju na tacni kao sto ovi hip hop penzosi rade.
нико нити хоће на тацни
Matorci koji zele da osete kako je odrzavati organizaciju nekog sistema, treba to da probaju prvo sa svojim saborcima u tom osvajanju vlasti....
никада ја нисам ни тврдио да икоме треба ишта за џ дати?? (не знам што ти је у глави да ишта икоме се даје за џ?)

Krkobabic je iz neke druge politicke price
... мислим да политичаре треба укинути све генерално! оставити веће стараца од 10 људи (рецимо) остало мрш на улицу да раде нешто! одма ти не треба порез више (а ту би продисали сви већ за пар месеци!)

увек се добро насмејем када се сетим оне: "не брините што вам је живот тужан бар вам је плата смешна"
да се вратим на тему.. ови данашњи политичари направише баш "позориште у кући".. такав нам је и живот какву нам атмосферу дадоше!

Политиком се бави свака особа која је суверена и слободна да производи, плаћа порез и способна да носи оружје.

Сви који су робови, којима други плаћају порезе и доприносе, а неспособни за војну обуку, се не баве политиком већ, политикантством и тиранијом демократије !

Политиком се бави свака особа која је суверена и слободна да производи, плаћа порез и способна да носи оружје.
генерално нећу да будем део система новац-производња-продаја.. како се то уклапа у твоју причу? ако бих хтео да се бавим политиком? а мислим да сам довољно мудар да унапредим многима животе...

генерално нећу да будем део система новац-производња-продаја.. како се то уклапа у твоју причу? ако бих хтео да се бавим политиком? а мислим да сам довољно мудар да унапредим многима животе...

Možeš da se baviš politikom (suverenitetom) onoliko kolika ti je realna moć svoje slobode (samo slobodan čovek je odgovoran čovek i obrnuto)

Politikanti se bave nerealnim moćima, crnom magijom da zblentave i omađijaju već istrošenu i neslobodnu sirotinju. Njima stalno treba gorivo iz narodnog suvereniteta i iz privredne slobode koja besomučno troše resurse.

crnom magijom da zblentave i omađijaju već istrošenu i neslobodnu sirotinju. Njima stalno treba gorivo iz narodnog suvereniteta i iz privredne slobode koja besomučno troše resurse.
и црном и белом и тровањем путем производа, медија..... - ја то све провалио. што је најгоре, нема нигде оазе, русија америка, кина све исто сви гори од горег... једино тамо где није стигла цивилизација тамо је још ајде-де нормално

на овај начин би се исфилтрирале будале са слабијим моралом,

практично би се увело веће стараца (врло корисно)

овакви људи би били пуни стварног искуства (а не наметнути експерти)

овакви људи били би отпорнији на мито и корупцију

идеју сам добио слушајући разне људе на нету, и увидех правило да негде после 65 година старости, људи мање лупетају глупости

има још много предности овог принципа - додајте сами.....
Prednost toga je što bi se oni lako dogovarali i nalazili rešenja čime bi se isključila potreba za postojanjem bilo kakve opozicije kao korektivnog faktora u odnosu na vlast.

иначе, проучавам биографију Тита - ЗАИСТА ИМПОЗАНТНО ШТА ЈЕ УРАДИО ЗА ЖИВОТА!
И КАКВА ЈЕ ЛИЧНОСТ БИО!!
таквих се роди 5 у 1000 година!!

са сдруге стране стварно ме је срамота и гаде ми се ликови који га олајавају... нико му ни до колена није!!

Sta je bilo , iznenadio te neki matorac svojom blentavom logikom i nadmenoscu.....
Ja sam vec oguglao, a da znate na sta sve, krstili bi ste se...
To su takve izjave nebulozne da sve cesce ostajem bez reci...od ubedjivanja da hladan vazduh ide na gore, preko toga da se potrosena struja kod sporeta ne pretvara u toplotu (jok pretvara se u antimateriju sudeci po mesu koje se smanji na trecinu....).
A kad su pare u pitanju , samo im jedna rec, daj pare....bili u rodu ili van roda...

Sta je bilo , iznenadio te neki matorac svojom blentavom logikom i nadmenoscu.....
Ja sam vec oguglao, a da znate na sta sve, krstili bi ste se...
To su takve izjave nebulozne da sve cesce ostajem bez reci...od ubedjivanja da hladan vazduh ide na gore, preko toga da se potrosena struja kod sporeta ne pretvara u toplotu (jok pretvara se u antimateriju sudeci po mesu koje se smanji na trecinu....).
A kad su pare u pitanju , samo im jedna rec, daj pare....bili u rodu ili van roda...

Povod je ismevanje ovih studenata iz pokreta ''1 od 5 miliona'' što hoće da izađu na izbore da bi otkinuli deo glasova Zokiju Bundi i Tatjani Macuri.

A drugi povod je onaj stogodišnjak iz skupštinske klupe koji je povikao da rektorka treba da da ostavku a ne ministar Mali koji je plagirao doktorat.

Takvi su pravi problem ove zemlje.

Povod je ismevanje ovih studenata iz pokreta ''1 od 5 miliona'' što hoće da izađu na izbore da bi otkinuli deo glasova Zokiju Bundi i Tatjani Macuri.

A drugi povod je onaj stogodišnjak iz skupštinske klupe koji je povikao da rektorka treba da da ostavku a ne ministar Mali koji je plagirao doktorat.

Takvi su pravi problem ove zemlje.
Da ali šta mene briga što je 1od5 uzeo glasove SMS-a i Nove Stranke, kada su oni isti.

Po čemu su isti, po činjenici da su izašli na lažne izbore.

Back