Predlog za teretanu u BG

zaphod69

Početnik
Poruka
2
Pozdrav svima,
da li moze neko da sugerise dobru teretanu u BG. Ono sto mi je najvaznije je slobodnija atmosfera, negde gde mogu slobodno raditi cucanj, deadlift, snatch, c&j i pritom ispustiti teg slobodno na zemlju. Takva teretana. Nije mi bitno stotine sprava, fenseraj i sl. Svaka pomoc je dobrodosla. Hvala

Beograd je velik grad,sigurno neces ici 2 sata na drugi kraj grada samo zbog teretane :confused: ,zar ne

Ovo o slobodnom radjenju cucnja i ostlog bas nisam najbolje razumeo,pa zar ce iko da ti brani to,sto se tice fenseraja sta da ti kazem,ako se bojis pogleda "sta ovaj radi ovde" onda je najbolje da vezbas kod kuce

Beograd je velik grad,sigurno neces ici 2 sata na drugi kraj grada samo zbog teretane :confused: ,zar ne

Ovo o slobodnom radjenju cucnja i ostlog bas nisam najbolje razumeo,pa zar ce iko da ti brani to,sto se tice fenseraja sta da ti kazem,ako se bojis pogleda "sta ovaj radi ovde" onda je najbolje da vezbas kod kuce

Mislim da cilja na to da, kad bi
bacio tegove na pod u prosečnoj teretani, bio bi tužen one sekunde kada bi teg pao na zemlju :lol:

Mozda se nisam dobro izjasnio. Ne pricam o tome da li ce me neko gledati ili nece dok budem radio vezbe. Interesuje me da li postoji teretana gde se moze raditi snatch, c&j, i sl. odnosno teretana gde se tegovi mogu baciti na zemlju. Upravo kao na videu gore. Ne znam kako drugacije da obajsnim.
Spomenuo sam da me neinteresuje fenseraj jer obicno takve teretane nemaju dozvolu ni kapacitet za takve vezbe.

Back