Ne mogu da kažem da sam u nedoumici oko izbora laptopa, jer bih u tom slučaju odlučivao između nekoliko određenih modela. Pre se ovo mže nazvati nedovoljnim poznavanjem tržošne ponude, te tako mogu navesti samo ono što bi eventualni laptop trebao da ima u sebi.
Znači, da ne dužim puno i da napomenem šta očekujem da laptop poseduje.
Kao prvo podršku za "i" procesore isključivo treće generacije. Zatim, poželjno je da laptop poseduje pored Intelove grafike koja je u procesoru još jednu grafiku, nebitno da li je integrisana na ploči ili je zamenjiva. Mada je ova opcija sa zamenjivom logično bolja od integrisane, no, kao što rekoh to već nije toliko bitno. Kao treca važna stvar je nešto što većinala ptopova uglavnom ima je numerička tastatura.
Marka laptopa mi je nebitna, mada iskreno ne volim Hp i Fujitsu.
Eto, mislim da sam naveo ono osnovno, a sada bih voleo da pročitam Vaše predloge u nadi da će mi isti pomoći da se lakše odlučim u odabira laptopa.
Unapred Vam hvala.
Znači, da ne dužim puno i da napomenem šta očekujem da laptop poseduje.
Kao prvo podršku za "i" procesore isključivo treće generacije. Zatim, poželjno je da laptop poseduje pored Intelove grafike koja je u procesoru još jednu grafiku, nebitno da li je integrisana na ploči ili je zamenjiva. Mada je ova opcija sa zamenjivom logično bolja od integrisane, no, kao što rekoh to već nije toliko bitno. Kao treca važna stvar je nešto što većinala ptopova uglavnom ima je numerička tastatura.
Marka laptopa mi je nebitna, mada iskreno ne volim Hp i Fujitsu.
Eto, mislim da sam naveo ono osnovno, a sada bih voleo da pročitam Vaše predloge u nadi da će mi isti pomoći da se lakše odlučim u odabira laptopa.
Unapred Vam hvala.