Било би добро кад би се могло направити да се види колико сам добио репутација од којих чланова.
Коме је предлог глуп,нека га заобиђе.
Upvote
1
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Није скроз исто.Мене занима од ког члана сам добио колико репутација.
Ja sam rekao sličan, a ne isti.Није скроз исто.Мене занима од ког члана сам добио колико репутација.
Reakcije, ko ti dao srce, ironiju..Шта је репутација? Није да спамујем тему, него стварно не знам шта му то дође?
Ono u donjem desnom uglu ''podržavam''. Narod to češće zove lajk.Шта је репутација? Није да спамујем тему, него стварно не знам шта му то дође?
Није то оно на шта мислим.Imaš to. U notifikacijama(zvonce).
A statistika za to je nekako suvišna, svaki post/komentar je za sebe. Iako sigurno nije nemoguće isprogramirati. Kad klikneš na ukupan broj reputacija/reakcija može da ti pokaže koje si reakcije najviše dobijao i onda kad klikneš na određenu vrstu reakcija pokaže ti od koga si koliko kojih reputacija dobio. @tab503
Na facebooku ima nešto slično.
Neki članovi su malo duhovitiji od proseka a neki ozbiljniji.
То су Вам реакције:Лајк,срце,хаха,....Шта је репутација? Није да спамујем тему, него стварно не знам шта му то дође?
kad udjes u svoj profil i levo izaberes "dobijene reakcije" imas ukupnu statistiku i koliko si dobio reakcija "volim" "lajk" "smeh" itd ...Није скроз исто.Мене занима од ког члана сам добио колико репутација.
162161sam dobio..prezadovoljan..
Od mene si dobio 100 reputacija.Било би добро кад би се могло направити да се види колико сам добио репутација од којих чланова.
Хвала!Мислио сам да је мање,али свакако Вам верујем.Od mene si dobio 100 reputacija.