Ja sam voljan ali sam naisao na takvo negostoprimstvo kada ih pitas za posao kao da si mi srce iscupao, ali ti si drugo imas pasos eu to ti je prednost ja nisam imao nikog kupio kartu seo na voz rezervisao hostel.
dosao sam tamo ranac na ledja i ajmo u potragu za posao. kada kazes da nemas papire nece ti reci ni gde vodu da kupis neznam ciji pasos imas ali ciji pasos imas te ljude ganjaj pomocice ti sigurno , meni nisu hteli da kazu ni gde vodu da kupim covece sve sam mogo da predpostavim ali ono sto se meni desilo nikad.
otiso sam do nase crkve i svestenik mi reko: Decko ja nemogu tebi pomoci imam ja ljude koje mogu pozvati i koi bi te primili odmah ali nemogu mozda bude bilo problema !
Ja pitao kakvih problema
pa znas ovo ono cak ponudili kartu da mi plate da se vratim samo da netrazim pomoc oko posle ili nedaj boze da se zaposlis.
Sto dalje od srba u minhenu Zlo su.
Jos sam u soku nisam prosio ni molio na kolenima pricao razgovarao trazio sobu svi me gledali ko da sam pao s marsa ali nema veze kada vidim minhenske table u mom gradu neznam kako ce se provesti ili nedaj boze da mu zatreba pomoc u vezi necega bolje da moli boiga da mene nesretne.