Predlog: Dozvoliti da muskarac legalno zakljuci brak,sa dve zene!

Brzi tempo zivota.Nastalo je doba,kada muskarac vise ne moze sam da izdrzava porodicu.Udate zene,primorane su
da se zaposle,jer plata supruga,ne pokriva budzet. Ali,do cega je sada doslo?Zaposlena zena,koja provodi vreme na
poslu do 17 casova,dolazi kuci preakticno,uzevsi u obzir prevoz,oko 18 casova.U kuci je ceka,mali milion poslova.
Serviranje rucka-vecere (to je jedini obrok,za porodicu),ceka je kuvanje rucka za naredni dan.Ako ima decu (uglavnom
vecina ima,bar jedno) treba detetu,pomoci oko ucenja,treba, pripremiti sta ce ona ,dete,muz ,sutra obuci. Subota
Nedelja,pranje,peglanje vesa! Treba pospremiti kucu.....itd.itd. Dakle,zena prakticno i fizicki,ne moze da dugo izdrzi
takav tempo.E sad,tako umorna,zena naravno,ne moze seksualno da zadovolji muza. Tada pocinju nesuglasice,jar
seksa gladan muskarac,postaje nervozan,razdrazljiv sto dovodi do cestih svadja,koje obojima dodatno,zagorcavaju zivot

Iz tog razloga,ja sam posle dugog i trezvenog razmisljanja,dosao do jedino moguceg resenja.Treba pod hitno
doneti zakon,kojim bi se dozvolilo,da muskarac moze potpuno legalno,da sklopi gradjanski brak,sa dve zenske
osobe! Kada bi se ceo posao u kuci,podelio na dve zene,brak bi procvetao.Zenama bi bilo daleko lakse,jer svaki
posao,podeljen na dvoje,lako se otaljava.Muskarcima bi takodje svanulo.Uvek bi jedna,od prisutne dve zene,
bila raspolozena,da utoli seksualnu glad muza.Muskarac pak,podmiren u svakom pogledu,davao bi daleko veci
ucinak na poslu.Samim tim,on bi brze napredovao,a to bi ekvivalentno bio i njegov rad,vise vrednovan.Znam,ovakav predlog,nece se svideti,licemerima i zvanicnoj crkvi,ali,neka oni gledaju svoju muku...i bruku u svojoj crkvi.:klap:

bracaco;bt251320:
To su sad nove generacije amazonki može i muško da bude poglavica ako je dovoljno solventan da izdržava celo pleme :) u protivnom svaka svoga hvata :)

ama čoveče, vidiš da Lord ima problem sa tim da bude kućni poglavica.....nema on pretenzija da bude poglavica celom plemenu....taman posla, pa to je jako zamorno :zcepanje:

odoh na spavanje, dug je dan bio. hvala na smehu i vrcavoj pameti bracaco, baš je prijalo :cmok2:

A zašto muškarac i žena ne bi podelili kućne poslove? :lol: Muškarac sam, i odgojen u vrlo "konzervativnoj" porodici, ali u modernoj porodici, gde i žena mora da radi, ovo postaje prirodan proces. A i uostalom, aparati obavljaju sve više kućnih poslova, pa onoga što se deli je prilično manje. Drugo, populacija je podeljena na muškarce i žene približno pola-pola, tako da bi teško šljakalo svejedno

Islam dozvoljova, i deset, a nije tesko promijeniti vjeru.Medjutim, to moze ako je u stanju da izdrzava, brine i pruzi svakoj od deset zena sve sto je potrebno.Ako ne moze, nema to pravo ( ili ima, ali ne ispunjava zakon, tako da to i nije to ).
Siguran si da nas prosjecan muskarac moze da po svakoj stavci zadovolji, pa eto, bar dvije zene?I to ne samo "nas" ...svejedno gdje i koji.
Znam da je Vas tekst vise saljivog konteksta, nego ozbiljnog, tako da nece kao zenu da me povrijedi, a i nebih sirila tematiku jos nekim argumentima.
Pozdravljam :kpozdrav:

Dve žene mogu bolje da doprinose i kućnom budžetu :lol: čini mi se da je to isto u današnje vreme ekonomska računica, bar onih poligamnih brakova što se tolerišu u SAD, što sam gledala..(zakonski ih nije moguće legalizovati)..Negde kad sam gledala videla sam da oni sasvim dobro funkcionišu kao zajednica u kojoj neke žene rade, a neke ostaju kući...tako da taj muškarac ima znatnu finansijsku pomoć...E sad oko tog sex-a...pa dogovore se! ;) Postoji raspored! :deda: :lol:

Back