Predlazem Svesrpski sabor!

• Začetnik teme Začetnik teme 27E
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

27E

Legenda
Poruka
52.561
eu komada srpsko nacionalno bice i te odlomljene komade predstavlja kao politicke subjekte, pa ih disciplinuje i gusi. sad se to lepo vidi

srba ima na prostoru bivse jugoslavije oko 10 miliona.

pa predlazem da se odrzi Sve Srpski Sabor!. i da zaseda dok ne donese sta nam je ciniti.

jedini nam je odgovor evropi ne referendum nego odgovor celine srba. pa kako bude.

ako ne bude danas sa pomoci eu, bice onda kad mi i kako mi zelimo

ps istine radi svaki posten gradjanin, ili nacionalna zajednica, je dobrodosao makar kao posmatrac

eu komada srpsko nacionalno bice i te odlomljene komade predstavlja kao politicke subjekte, pa ih disciplinuje i gusi. sad se to lepo vidi

pa predlazem da se odrzi Sve Srpski Sabor!. i da zaseda dok ne donese sta nam je ciniti.

jedini nam je odgovor evropi ne referendum nego odgovor celine srba. pa kako bude.

ps istine radi svaki posten gradjanin, ili nacionalna zajednica, je dobrodosao makar kao posmatrac

Нема шансе за тако нешто. "Међународна заједница", ма шта то значило, не би дозволила таман да за то гласа свих десет милиона (умањено за ово мало безалтернативаца).

Nema potrebe da gubimo vreme sa time. Srbi su legalno i legitimno izabrali vlast i sada

G1On8dG.png

Нас 5 милиона са правом гласа у Србији не можемо лепо да се договоримо око неких ствари, а сад хоћете и још гастрабајтере да довлачимо.

Нека се сепаратишу сви ти Срби са Балкана и нека се припоје Србији па ћете у том случају имати стално Свесрпске саборе.

Sabor mora biti multietnički. Predlažem jedan svesrpski multietnički sabor. Tako bi se zvala manifestacija. Na njega bi došli jedan pripadnik wasp populacije, crnac, hispano, lezbejka, jedna hendikepirana osoba i gospodin Tomislav Nikolić koji bi ujedno i predsedavao pomenutom manifestacijom. Pored Nikolića bio bi i jedan predstavnik srpske zajednice koji bi imao status specijalnog posmatrača i koji bi se izvlačio putem bubnja.

2mihjlokorleonevic

08. 12. 2012. 08:49h | E.V.
veličina teksta:+-

Kusturica zaposlio junaka filma "Lepa sela, lepo gore"
Komentara 14
13
[Pošalji na mail]

Demobilisani borac Vojske Republike Srpske Mikailo Šimšić, čovek koji je sa 11 saboraca devet dana bio u paklu tunela na Brodaru, po kojem je događaju snimljen film "Lepa sela lepo gore", posle skoro dve decenije i svakodnevnog nadničenja da bi preživeo, konačno je dobio posao - i to u Andrićgradu.

a sta si ti uradio?

Meni se sviđa taj neki američki fazon. Voleo bih da budemo kao oni. Ne samo što se tiče novca i standarda, nego inače mi je skroz gotivan taj ameriken skul zonfa, to je skroz pozitivno i tome mi treba da stremimo. Amerika je najjača vojna sila a i ekonomija im je u samom vrhu. Kulturološki dominiraju, ceo svet zna njihov jezik. Srbija treba da se okrene Americi i Bog da je vidi. Znači odjebemo Evropu i okrenemo se isključivo Americi.

2mihjlokorleonevic

08. 12. 2012. 08:49h | E.V.
veličina teksta:+-

Kusturica zaposlio junaka filma "Lepa sela, lepo gore"
Komentara 14
13
[Pošalji na mail]

Demobilisani borac Vojske Republike Srpske Mikailo Šimšić, čovek koji je sa 11 saboraca devet dana bio u paklu tunela na Brodaru, po kojem je događaju snimljen film "Lepa sela lepo gore", posle skoro dve decenije i svakodnevnog nadničenja da bi preživeo, konačno je dobio posao - i to u Andrićgradu.

a sta si ti uradio?

Ja glasao protiv premudrog Kim Džong Ila koji je vaskoliko srpstvo vodio u najveće pobede od kad srpstvo postoji, ali jbg na demokratskim izborima vaskoliko srpstvo uvek biralo Kima :roll:. Bio glup pa nisam zapalio u beli svet, da odande junački branim sveto Kosovo i ostale srpske svetinje ... cenim da bih iz nekog Sidneja bio pravi Srbenda :lol:

Meni se sviđa taj neki američki fazon. Voleo bih da budemo kao oni. Ne samo što se tiče novca i standarda, nego inače mi je skroz gotivan taj ameriken skul zonfa, to je skroz pozitivno i tome mi treba da stremimo. Amerika je najjača vojna sila a i ekonomija im je u samom vrhu. Kulturološki dominiraju, ceo svet zna njihov jezik. Srbija treba da se okrene Americi i Bog da je vidi. Znači odjebemo Evropu i okrenemo se isključivo Americi.

Svidja mi se kako razmišljaš .... u to ime bih da se upišem na kurs američkog jezika, da ne znaš gde ima.:think:

btw. ostale "mudrolije" mi tužno i da komentarišem ....:roll:

Svidja mi se kako razmišljaš .... u to ime bih da se upišem na kurs američkog jezika, da ne znaš gde ima.:think:

btw. ostale "mudrolije" mi tužno i da komentarišem ....:roll:

Engleski jezik. I sama ta činjenica što priznaju da govore jezikom drugog naroda govori da u pitanju nisu kompleksaši nego gospoda ljudi. Kod nas na Balkanu bi izmislili teksaški i kaliforniji jezik.

Inače nije loše to što razmišljam da izdam Evropu, ali ako Amerika ima više da ponudi, a očigledno ima, onda je interes da se okrenemo njima. Molim lepo. Čist račun duga ljubav. U diplomatiji se gledaju samo interesi.

kakko kad vam je predsjednik rekao da su bosanski srbi bosanci

Američki filmovi su ubedljivo najbolji filmovi, po svim merilima. To je još jedan znak da Amerika dominira na svim frontovima, i da će uz pomoć nje i Srbija dominirati. Ruka Uncle Sama stoji visoko u vazduhu, pružena ka nama, Naše je da tu ruku prijateljstva prihvatimo i složno krenemo da gradimo prijateljstvo, na novim osnovama i resetovanim odnosima.

Back