Predlažem banovanje sa konkretnog pdf

Pdf ili ptf
Ako zabrljam na psihologiji, treba da budem banovan sa psihologije.
Zašto je ban za celu Krstaricu? Ne razumem, neka mi neko objasni.

P.S. U redu ako neko "divlja" i svuda pravi probleme, onda neka bude banovan/a sa cele Krstarice.
To je tesko izvodljivo, sa obzirom da treba voditi ko gde ima prava pristupa, a onda onemoguciti ili dozvoliti pristup po PDF-ovima koji
za sebe nisu nista do teme.

Ne kukam, nego predlažem.
Mada vidim da nikad nikome ništa ni u razmatranje nije uzeto, pa čemu onda i predlagati...
Jedino ako bi neko izneo predlog i imao preko sto podrški, možda bi se nešto i promenilo, svestan sam da jedan ili dvojica nas ne možemo kao jedinke ništa.

Došli smo do tačke "ili se prikloni ili se ukloni", znači svaki forumaš zapravo smeta ako je svoj.

Pdf ili ptf
Ako zabrljam na psihologiji, treba da budem banovan sa psihologije.
Zašto je ban za celu Krstaricu? Ne razumem, neka mi neko objasni.

P.S. U redu ako neko "divlja" i svuda pravi probleme, onda neka bude banovan/a sa cele Krstarice.

Јао, да!

Добра идеја.

кад ме банују, а ја само пређем на следећи ПТФ и тако редом, док истрошим свих 70 ПТФова.

Подршка за идеју!

Јао, да!

Добра идеја.

кад ме банују, а ја само пређем на следећи ПТФ и тако редом, док истрошим свих 70 ПТФова.

Подршка за идеју!
Nasmeja me 🤣
Ali u pravu si, tačno to bi se desilo. Ja to ne bih radio pa sam pošao od sebe jbg.

Poslednja izmena:
dobar mu je predlog zaista tako mislim

ako se mislim an poklapamo na politici
mozda cemo biti najbolji drugari na kulinarstvu ili hobijima.

Nema sanse da se dvoje ikada poklope po svim zivotnim pitanjima
i misljenjima
Ako se u necemu ne slazemo sa nekom osobom nebttno da li ovde na forumu ili u reali, ne treba da se vredjamo.
Svi smo razliciti i hvala Bogu sto je tako taman posla da svi isto razmisljamo.

Back