predizborni marketing

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
gospođa jeremić jeste da je možda pogođena, al ovo im je dobro došlo da uberu koji predizborni poen...a onaj mamlaz je mamlaz jer je trebao da bude dovoljno inteligentan da proceni šta može da bude efektivno u borbi protiv konkurencije, a šta kontraproduktivno

- - - - - - - - - -

ali "razgovarajte bez cenzure" :lol:

I šta onda? Ave Cezar, nasmejte se uz kafu, samo jako...I? Šta ćemo sutra? Koje korenje je najukusnije, ono koje su nam velikodusno ponudili pre 25 godina.

Sistem kada je truo cupa se do poslednje žilice. Ne prave se kompromisi sa njim.

Navikli su nas da se bunimo i komentarisemo po drustvenum mrezama. Napravili trutove od nas kojima je mrsko da se pomere za bilo koji problem. Svi smo mi besni a bes nigde konkretno ne pokazujemo.

Sad druge strane, svaka nova vlast pise novi ustav i zakone koji njima odgovaraju. Pa niko nam nije kriv sto Vucic radi ovo sto radi. Sve radi po zakonu koji je on promenio u njegovu korist. Mi samo ko curke mozemo da gledamo.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tradicionalno izbegavam glasanje, izbore, vesti, tv program...mozda su mi zivot uništili ali lep prolećni vikend im ne dam! On je moje vlasništvo.

Greska je sto ljudi ne izlaze, ljudi kao sto si ti, mladi i obrazovani. Svaka nazadna vlast opstaje na racun njihovih disciplinovanih glasaca, ljudi koji ce ispuniti svoju gradjansku duznost uz standardno malu izlaznost.
Ceo aktivizam se sveo na drustvene mreze a 80% ljudi koji su najzesci pljuvaci rezima, ni ne izadje da glasa.

- - - - - - - - - -

inace, nadam se da ovakva g.ovna kojima smeta beli nece nikada zivjeti u domovini, jer domovini ne trebaju kreteni nego kreativni, normalni ljudi.

Meni on ne smeta, on kao on, ali osim hi hi ha ha, ne vidim sta dalje? Ako ti se opozicija i kontra svodi na Kesica i Belog, to je tragicno. U fazonu, sprdajte se vi, ali ja uzimam jos jedan mandat, a da, smejte se ljudi, nemam problem sa tim, zato i pustam da se sprdate...ustvari...samo to i pustam. Human neki covek.

prelekurcevic je verovatno vucicev bot
to mu je u karakteru
od malena je bio prvo sisac k.urca ujka djindjicu kao ds podmladak a onda se preorjentisao na dudlanje mladjanu dinkicu u g17
sad ce da se sagne *******om
uvek uz vlast

brate lepo je to da se malo sprdamo s majmunima...al šta ako stvarno pobedi ?
meni to sve liči ko ono s otporom 99/00...

- - - - - - - - - -

misim ionako smo već dovoljna smejurija od države

Brate, nije on u opste lud;)
Kad bi pobedio beli, da vidis kako bi se brzo uklopio u drzavnicki posao a i mnog bi mu pomogli da krene da radi. Obicno oni koji se najvise sprdaju u stvari nisu u opste mutavi.
Od kad znam za sebe tu su seselj, dacic, vucic, tadic, samo im jos fali onaj vuk draskovic i cela ekipa je tu. Ekipa koja mi je direktno shebala najlepsu ranu mladost:malav:

Beli do pobede:super:

daj bože da si u pravu
a ovo za kamarilu si skroz u pravu...mada oni su radili to što su radili jer im je narod to dozvoliio...svaki narod ima vlast kakvu zaslužuje
simpatičan mi jeste taj dečko, ali mi sve nešto liči na nekoga ko je tu da oduzme glasove jeremiću i jankoviću

Greska je sto ljudi ne izlaze, ljudi kao sto si ti, mladi i obrazovani. Svaka nazadna vlast opstaje na racun njihovih disciplinovanih glasaca, ljudi koji ce ispuniti svoju gradjansku duznost uz standardno malu izlaznost.
Ceo aktivizam se sveo na drustvene mreze a 80% ljudi koji su najzesci pljuvaci rezima, ni ne izadje da glasa.

- - - - - - - - - -

Meni on ne smeta, on kao on, ali osim hi hi ha ha, ne vidim sta dalje? Ako ti se opozicija i kontra svodi na Kesica i Belog, to je tragicno. U fazonu, sprdajte se vi, ali ja uzimam jos jedan mandat, a da, smejte se ljudi, nemam problem sa tim, zato i pustam da se sprdate...ustvari...samo to i pustam. Human neki covek.

srecom pa sada imas jasnu viziju sta kako

Back