Predizborne Prognoze

Za koga cete glasati?

• SPS

• DS

• DSS & koalicija

• LDP & koalicija

• G17

• SRS

• SPO

• Manjine (Albanci, Muslimani, Madjari)

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Jerry Ropero:
Hehe dobra ideja Nedicu. I ja ne glasam toliko za koliko protiv DS-a i LDP-a, protiv okupacije, protiv pljacke, protiv unistenja Srbije, protiv porobljavanja srpskog naroda, protiv marioneta, protiv izdajnika.

Najbolje bi bilo kad bi moglo da se glasa istovremeno 1 glas ZA i 1 PROTIV . Garantujem da bi u tom slucaju DS i LDP otisli u MINUS :lol:

ЛДП веома брзо.

Jerry Ropero:
Po rezultatima ankete (barem do sada) SRS ce moci opusteno da formira vladu bilo sa SPS-om bilo sa DSS-om ;)
mi iz sps-a nikad necemo praviti vladu sa srs 8) :!:

Jerry Ropero:
Hehe dobra ideja Nedicu. I ja ne glasam toliko za koliko protiv DS-a i LDP-a, protiv okupacije, protiv pljacke, protiv unistenja Srbije, protiv porobljavanja srpskog naroda, protiv marioneta, protiv izdajnika.

Najbolje bi bilo kad bi moglo da se glasa istovremeno 1 glas ZA i 1 PROTIV . Garantujem da bi u tom slucaju DS i LDP otisli u MINUS :lol:

a ja ti garantujem da bi srs tada bio jos vise u minusu ;) evo ja bih prva glasala protiv kao i svi glasaci bilo koje demokratske opcije :)

Jerry Ropero:

Sigurno bi radikali imali +102% :roll:
Koliko ja pratim političku scenu ko ne glasa za vas, mrzi vas, Pošto imate 30-35% podrške u debelom ste minusu. :grin:

drugovi i drugarice ja vas sve pozivam u partiju...:lol:
partijagh0.gif

Infomaster: Na izbore više od trećine birača

Nešto više od trećine gradjana sigurno će izaći na predstojeće parlamentarne izbore, a najviše njih, 31,8 odsto, opredelilo bi se za Srpsku radikalnu stranku, pokazalo je istraživanje kompanije Infomaster.

Za Demokratsku stranku opredelilo bi se 21,5 odsto ispitanika, a za koaliciju DŠ-NS-JS-SDPO 19,3 odsto, saopštili su predstavnici Infomastera koji su na konferenciji za novinare istakli da je to njihovo prvo istraživanje ove vrste.

Kako je rečeno, ova kompanija je obavila istraživanje samostalno, tokom decembra, telefonskom anketom na 1.000 ispitanika u Srbiji bez Kosova.

Prema istraživanju u parlament bi još ušli koalicija predvodjena LDP (6,23) i Pokret snaga Srbije (5,7), blizu cenzusa su G17 Plus sa
4,5 odsto anketiranih i SPS koji bi popdržalo 3,8 odsto ispitanika.

Više od polovine ispitanika (52,5 odsto) smatra da će novu vladu formirati demokratski blok, ali takodje više od polovine (56,3 odsto), ne smatra da će izbori doprineti boljem životu gradjana.

Skoro polovina ispitanih (49,1 odsto) navela je da sadašnja vlada nije ispunila njihova očekivanja, dok je na to pitanje potvrdno odgovorilo nešto više od 18 odsto ispitanih.

Back