- Poruka
- 7.375
ogic:
ogic odlican ti je avatar . Moracu da ga snimim. T rebalo bi takodje osmisliti jos par grafickih resenja na temu U-92
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ogic:
Jerry Ropero:Hehe dobra ideja Nedicu. I ja ne glasam toliko za koliko protiv DS-a i LDP-a, protiv okupacije, protiv pljacke, protiv unistenja Srbije, protiv porobljavanja srpskog naroda, protiv marioneta, protiv izdajnika.
Najbolje bi bilo kad bi moglo da se glasa istovremeno 1 glas ZA i 1 PROTIV . Garantujem da bi u tom slucaju DS i LDP otisli u MINUS![]()
mi iz sps-a nikad necemo praviti vladu sa srs 8)Jerry Ropero:Po rezultatima ankete (barem do sada) SRS ce moci opusteno da formira vladu bilo sa SPS-om bilo sa DSS-om![]()
Jerry Ropero:Hehe dobra ideja Nedicu. I ja ne glasam toliko za koliko protiv DS-a i LDP-a, protiv okupacije, protiv pljacke, protiv unistenja Srbije, protiv porobljavanja srpskog naroda, protiv marioneta, protiv izdajnika.
Najbolje bi bilo kad bi moglo da se glasa istovremeno 1 glas ZA i 1 PROTIV . Garantujem da bi u tom slucaju DS i LDP otisli u MINUS![]()
Banshee:mi iz sps-a nikad necemo praviti vladu sa srs 8)![]()
Sigurno bi radikali imali +102%Jerry Ropero:Hehe dobra ideja Nedicu. I ja ne glasam toliko za koliko protiv DS-a i LDP-a, protiv okupacije, protiv pljacke, protiv unistenja Srbije, protiv porobljavanja srpskog naroda, protiv marioneta, protiv izdajnika.
ne postavljam ovo ja zbog sebe...nego zbog vas...a ti posle reci da nije humana ideja kad poziva se pod okrilje jedne partije. :wink: ZA DOBROBIT SVIH!~Petar~:e skapirali smo vec da si komunista,i sve te slicice.. u redu je...![]()
Naravno kad se sve cenzurise...nista novo. 8)PIKO:Гласачу за Радикале!!
Већерас је у Бору било препуно ал то нећете видети на тв-у!
Само 107%? И то без мог гласа? Да заокружимо на 110%+ моја 2 гласа!Banshee:tako je!
srs ce dobiti minimum 107 % plus TVOJ glas![]()