Predivna tijela: Fotografije koje slave majčinstvo

Verujem da se ovde tema neće dugo zadržati pošto mame i trudnice više obilaze DiP :aha:
Nego, malo sam se tripovala zbog strija na stomaku, malo zbog shebanih grudi (moram da budem surovo realna: grudi kakve sam imala neću više d'imam jer se nakon dojenja neće vratiti u prvobitno stanje).
Naravno, sve je to nebitno u odnosu na ono što dobijate. Mame znaju!
Da ne dužim, ja sam samo htela da podelim ove slike sa vama :)

http://www.6yka.com/novost/40239/predivna-tijela-fotografije-koje-slave-majcinstvo

Никако се не бих сложила са називом теме.

Ова тела свакако нису предивна, нити мајчинство славе.

Чињеница је да је мајчинство најлепша ствар на свету, али тело већине жена више није исто.

И ја на овим сликама заиста нисам видела ништа лепо, сем код оне труднице.

И не верујем да ће се девојке које нису рађале, после ових слика, затрчати да се ускоро породе :sad2:

Ја сам имала срећу да се моје тело само за нијансу променило, али да јесте, не верујем да бих се сликала.

Немојте сада да ме линчујете због овога, плииииииз!

Sta da te lincujemo, sve si pametno rekla ;)
Jedino ne verujemo dok ne postavis fotke :zper:

Не верујеш ми на реч :eek:

Стварно, немам стрије, немам ожиљке, једино имам 5 кг вишка, али то се на 180 и не примећује много.

Бар се надам :)

Никако се не бих сложила са називом теме.

Ова тела свакако нису предивна, нити мајчинство славе.

Чињеница је да је мајчинство најлепша ствар на свету, али тело већине жена више није исто.

И ја на овим сликама заиста нисам видела ништа лепо, сем код оне труднице.

И не верујем да ће се девојке које нису рађале, после ових слика, затрчати да се ускоро породе :sad2:

Ја сам имала срећу да се моје тело само за нијансу променило, али да јесте, не верујем да бих се сликала.

Немојте сада да ме линчујете због овога, плииииииз!

:zag:
poenta je da se kod nekih dese neke ireverzibilne promene kao što su strije
višak kilograma, salce i to se da rešiti
da, i ožiljak od carskog ostaje, koliko znam
samo se treba pomiriti sa time i ok smo :cool:

Iskreno, ti se teško i ožene........a tu je i izreka moje mudre cimi- Ne podcenjuj moć razrađenih kukova!!! - misli se na + prirodnog porođaja.......
A što se tiče teme, lepota je uvek u očima posmatrača. Neko je na jednoj od prethodnih strana predložio da se lepo sve emancipovane, koje valjda zarađuju dovoljno podvrgnu estetskim zahvatima. Mrzi me sad da se vraćam na početak i tražim ko je to bio, ali to je stav jednog od tih kojima sve smeta... Ne bih se toga igrala. Nakon prvog porođaja trebalo mi je godinu dana da se vratim na devojačke mere, nakon drugog i trećeg dosta kraće. Grudi su divne dok dojiš, ali ako naglo prestaneš, one izgube oblik i čvrstinu, mada se to vežbama da rešiti.
Svima nama, muškim i ženskim, nešto nedostaje, ovde onde iskačemo iz estetskih okvira retuširanih reklama, ali to je u redu. Super mi je što si postavila te sličice. Neke žene bolje od toga izgledaju nakon rađanja, neke tako ili tome slično i bez trudnoće i porođaja......Ali divno, divno je voleti svoje telo i uživati u njemu........

Zanešenjastvo ili zanesenost osobe.

Poslednja izmena:
Ја сам се помирила и уживам у мајчинству :heart:

i ja, i ja :)
malo bebac da poraste i finansije da skockamo pa ćemo raditi na drugom :rumenka:

- - - - - - - - - -

zasto zanesenost?
znam veliki broj muskaraca koji kaze da je andjelina savrsenstvo lepote i isti toliki broj koji kaze da je zivi grob

pa ona ti je što bi se reklo "univerzalna" lepotica
i sretala sam takve
'nači savršena simetrija, krupne oke, pune usne, fin nosić
dobro telo
milina :zaljubljena:
a opet se nekima ne sviđaju jer su iste, k'o barbike

Zbog bebca vredi sve istrpeti pa da se i telo promeni ali mislim da te promene zavise od genetike.
Ja sam dvoje rodila, prvi put ( u 25-toj ) sam se ugojila samo 9 kg za vreme trudnoce a drugi put ( u 31-voj) 11 kg I posle porodjaja sam bila ista kao pre: nisam ni jednu striju dobila, dosla sam iz bolnice i mogla svaku suknju i pantalone da obucem, struk mi bio samo 3-4 cm veci nego pre porodjaja, stomak zategnut ali zato grudi diiiivno velike i pune :D. Nikad bolje nisam izgledala. A posle dojenja grudi se vratile skoro na istu velicinu kao pre trudnoce i nisu visile. I do pre neku godinu ni celulit nisam imala. A pritom se ne bavim sportom, vise sam da se sklupcam uz knjigu, ne masiram se, niti koristim kojekakve "mazalice"
Tako da ne mora obavezno da bude da bas sve visi, pre mislim da prevelika tezina za kratko vreme napravi problem da se sve istegne ( moja kuma se ugojila 26 kg )

pregnant-woman-with-flower_zpsadfe7f99-1.jpg

Ова сличка ми се свиђа.

Back