predispoziceije

milkokv

Ističe se
Poruka
2.805
svi se mi radjamo i umiremo..i svi smo razliciti...neki od nas su u necemu bolji od vecine, mene zanima kakvog bi muskarca devojke pre odabrale- muskarca koji ima nivo inteligencije iznad proseka ali sa prosecnim penisom ili muskarca sa prosecnom inteligenciom ali sa macugom od 20 cm.samo iskrene odgovore, otvorite svoje srce

Blistavi um i prosek bez ikakve sumnje i ikakve šanse da bude obrnuto.
Blistavi um prihvatam i sa malim, kod njega je sve najlepše i najbolje, duša, ljubav, sreća i radost moja lepa. :heart:

I ja sam mala, malo preko 16o cm visine pa šta?
I toliko ga želim da kad ga stegnem bez šanse da ode iz mene biće ogroman. z:)

:rotf:
Ljubav.

Poslednja izmena:
svi se mi radjamo i umiremo..i svi smo razliciti...neki od nas su u necemu bolji od vecine, mene zanima kakvog bi muskarca devojke pre odabrale- muskarca koji ima nivo inteligencije iznad proseka ali sa prosecnim penisom ili muskarca sa prosecnom inteligenciom ali sa macugom od 20 cm.samo iskrene odgovore, otvorite svoje srce

Samo vama muskarcima je vazno da vam je sto duzi i sto deblji :)

a nekad kad sam ja bio mlad i lep si pri registraciji na forum morao na forumaški sistematski gde ti tri potpuno nezavisne forumašice komisijski izmere sve što treba i posle se to unese u forumaški karton...
uništili ste tradiciju dođoši :evil:

99% će ti reći ovog pametnog, iako će istih tih 99% npr kada vidi nekog od 20cm da se oduševi...

Uostalom kao da ti je bitno, imaš to što imaš i radi sa tim, to što će ti one reći ovo ili ono ne znači da će tebi automatski da poraste ili da se smanji... Ja spadam u prosek i apsolutno me ne zanima to.

99% će ti reći ovog pametnog, iako će istih tih 99% npr kada vidi nekog od 20cm da se oduševi...

Uostalom kao da ti je bitno, imaš to što imaš i radi sa tim, to što će ti one reći ovo ili ono ne znači da će tebi automatski da poraste ili da se smanji... Ja spadam u prosek i apsolutno me ne zanima to.
Ma kako da ne, hoćemo sve tupadzije u stvari sa što većim da nas boli, to nam je san snova ideal kome težimo.

Ma kako da ne, hoćemo sve tupadzije u stvari sa što većim da nas boli, to nam je san snova ideal kome težimo.

Samo sam rekao da bi se oduševile kada bi videle onaj od 20cm, čisto gabaritno, kao što se i muško oduševi kada vidi sisetinu do poda, to ne znači da mu je seksi, da je funkcionalna, a svakako ne znači ni da bi je taj neki zabalavio.

Zapravo to sa falusima zavisi i ide sa godinama... U 20-im i da, posle toga ide ono "da me ne maltretira, da bude dobar muž", oko 30-35 ide ono "da bude dobar otac", koja se ne snađe do tad ide ono "da mu se diže i da ima bar neku dlaku na glavi"... Svako može da bira u onome što i sam ima.

Back