Lancier
Elita
- Poruka
- 15.111
Nemojte čoveka da ložite, a kad čujem VKV građevinac muka me spopadne.Ne moze se uraditi proracun po tvojoj prici i kvadraturi.Znaj da je renoviranje jedne kuce,uvek skuplje,od zidanja nove.Sve zavisi i u kakvom je stanju,posle tog pozara.zato sam ti i rekao.prvo gradjevinskog inzenjera,pod ruku,pa da pregleda stanje zgrade i da ti kaze da li uopst moze da se nadogradi.Onda ce ti reci i procenu.ne mora biti inzenjer.Moze i VKV gradjevinac,sa dobrim iskustvom.Posle toga arhitekta,ako moze nadogradnja da uradi crtez i posle toga opet moze da se uradi proracun,koliko ce da kosta.Ti placas porez na tu kucu i ako nisi u stanju da je doteras po tvome,onda sredi da normalno,moze porodica da stanuje,ili izdaj ili prodajj,ako vec ne zivis blizu.
Odmah da kažem svima - bez gledanja u kakvom je stanju - prizemna kuća može da se nadogradi. Najgori scenario, koji uopšte nije ovde verovatan je ojačanje temelja.
Drugo, čovekk živi 300 km od lokacije izgradnje. Ja bih zaista voleo da mu kažem ok - postoji lako rešenje za tebe nađi jednu dve osobe i oni će sve završiti za tebe, i još uzmi kredit od banke i sve će biti ok.