PREDIKTIVNO PROGRAMIRANJE KROZ FILMOVE, MUZIKU, KNJIZEVNOST...

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
33.420
...

Sigurno ste do sad X puta procitali videli kako je nesto predviđeno u Simpsonovima mnogo pre nego sto se to desilo.
I mi smo imali blisko iskustvo sa npr "Nadrealistima" koji su kako mi to kazemo predvideli sve...
Nagledali smo se filmova u kojima je godinama pre predviđeno rušenje blizanki u Njujorku 2001.

Postoje samo dve mogucnosti za tako nesto... zasto se to desava...

1) Prediktivno programiranje,
kojim tajna (i vrlo mracna...) drustva koja upravljaju svetom pripremaju podsvest ljudi za neka planirana desavanja..., a kako bi usmerili dešavanja u smeru u kojem zele..., kao i tokove istorije tj kako proslosti tako i buducnosti.

2) Kolektivno nesvesno,
kojim kroz senzitivne delatnosti kulture umetnik-autor, kao deo tog kolektivnog nesvesnog, nagovestava, unapred oseca-"vidi" nesto sto ce se desiti...gotovo na nesvesnom nivou.

Iako je i ovo drugo verovatno prisutno, ipak...u vecini slucajeva ja ipak mislim da je u pitanju prediktivno programiranje...

Ovde cemo navoditi sve te primere...prediktivnog programiranja...

S tim u vezi, a vezano za unapred planirano, kreirano i pusteno biolosko oruzje korona:

Предиктивно програмирање: Корона вирус у филму „Капетан Америка“ из 2011.​

https://srbin.info/svet/prediktivno-programiranje-korona-virus-u-filmu-kapetan-amerika-iz-2011/

...

...

U ovom videu nam se ukazuje na neke sublimativne prediktivno programirajuce poruke iz filma Kapetan Amerika iz 2011., a koji su najavljivali koronu 2021.

Međutim...ono što tek sad provalih... :ceka:

Pa mi govorimo tu o TIME Squeru... Dakle VREME...
Tako da je sasvim logicno i okultno ritualno sistematicno da nam upravo tu pred ocima sublimativno najavljuju sve svoje mracne planove...:whistling:

A ŠTA JE ONO ŠTO SMO SVAKE NOVE GODINE GLEDALI SA TOG TIME SQUERA ?! ?! ?! :)

PA UPRAVO SPUŠTANJE LOPTE....KOJA JE NIŠTA DRUGO DO SKICA VIRUSA KORONE !!! :eek::eek::eek:

EVO POGLEDAJMO SPUŠTANJE 2020. (Dakle poslednja New Year pred vanrednu karantinsku godinu korone)

Times Square 2020 Ball Drop in New York City: full video
[youtube]

Znaci oni su nama svake Nove godine...videcu jos od kada je krenula ta tradicija sa Novogodisnjom loptom u Njujorku...najavljivali KORONU 2020-2021 !!!

Dakle korona 1/1 !!!

Evo:
all.png

...

...

Симпсонови: Лажна епидемија мачјег грипа (2010)

https://srbin.info/svet/simpsonovi-lazna-epidemija-macjeg-gripa-2010/
У епизоди „Симпсонових“ из 2010. године, представници медијских империја тајно се састају и одлучују да направе нову лажну кризу – „са добром старом паником са јавним здрављем“.
Нова болест… Нико није имун! Као ‘Лето ајкуле’, осим што је уместо ајкуле – епидемија. И што уместо само током лета, траје све време!“

„Ово не сме бити измишљена болест. Једина морална ствар коју можемо да урадимо јесте да пустимо смртоносни вирус у широку популацију.“

„Имамо смртоносну болест. Само сада за њу треба да окривимо нешто што се налази у сваком домаћинству…“

„Грип домаће мачке долази, народе!“

https://srbin.info/wp-content/uploads/2021/06/simpsonovi-macji-grip.mp4?_=2

...

Back