Predbracni ugovor

One su takve postale zbog ambivalentnosti zbog glorifikovanja i obozavanja vagine sa jedne strane i nesrecnih ljubavi sa druge strane.

Svaka bi da bude princeza... One ruzne mrze lepotice... Postoji cak poseban odbrambeni mehanizam u psihologiji za to...

Zove se reakciona formacija. Obicno se vidjaju jedna lepa i jedna ruzna i koje su naj drugarice. I ova ruznija ce da kaze ili misli nesto tipa:"Dobra mi je drugarica iako je lepsa od mene.".

A ni sama nije svesna da je podsvesno mrzi i da ce joj na kraju, pre ili kasnije, zabiti noz u ledja.

- - - - - - - - - -

Ili sto kaze Umri_muski, zene mrze shemu, ali vole kombinaciju gde je do detalja objasnio tu razliku izmedju sheme i kombinacije ili nesto slicno..., zaboravio sam..., ali mu je teorija mnogo dobra

Imovinsko stanje zene i njene familije, dal je mala razmazena bogatasica ili neka gologuzanka nema nikakvog uticaja na njenu urodjenu alavost.
Sta god da imas ma koliko ona imala uvek ce zeleti da ti otme tako da predbracni (ako si dovoljno lud da se u to upustas) je pod moranje.
:eek::lol:

Govorimo o dobro stojećim ženama koje su obrazovane a ne o kamenjarkama. Bez obzira koliko zarađuješ u današnjem vremenu postoji rizik da izgubiš i ono malo što imaš.
Stalno se mlati o ženama žrtvama, a niko ne govori koliko se muškaraca ubije kada ih zena i država u tandemu opelješe.
pa ne znam verovatno se tako mlati jer je odnos samaohranih majki ciji bivsi ne placa alimentaciju i ovih dr u najmanju ruku cudan...ono muskaraca koji ne daju $ za dete ima neuobicajno mnogo....:cool:
Nemoj se zeniti.

Meni je krivo da zivim sa zenom a da necu da je ozenim ali tako je.

I novac je tu najmanji problem.

Predbracni ugovor bi vise trebao da se bavi potomstvom,da ti garantuje da ces u slucaju rastave imati apsolutno ista prava na potomstvo.

Znaci 15 dana kod tebe 15 dana
kod nje i niko nikom nista ne placa.
e meni je jedino ovo donekle ok..

One su takve postale zbog ambivalentnosti zbog glorifikovanja i obozavanja vagine sa jedne strane i nesrecnih ljubavi sa druge strane.

Svaka bi da bude princeza... One ruzne mrze lepotice... Postoji cak poseban odbrambeni mehanizam u psihologiji za to...

Zove se reakciona formacija. Obicno se vidjaju jedna lepa i jedna ruzna i koje su naj drugarice. I ova ruznija ce da kaze ili misli nesto tipa:"Dobra mi je drugarica iako je lepsa od mene.".

A ni sama nije svesna da je podsvesno mrzi i da ce joj na kraju, pre ili kasnije, zabiti noz u ledja.

- - - - - - - - - -

Ili sto kaze Umri_muski, zene mrze shemu, ali vole kombinaciju gde je do detalja objasnio tu razliku izmedju sheme i kombinacije ili nesto slicno..., zaboravio sam..., ali mu je teorija mnogo dobra

avatar?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!

Ovu temu postavljam ovde, a ne na porodicu, jer smatram da muskarci moraju da shvate koliko je bitno da kada sada ulaze u brak da imaju predbracni ugovor. Vremena nisu kano sto su bila.

Zene zbog svoje proracunljivosti, koja u ovom vremenu dostize vrhunac, su u stanju da urade svasta samo da bi se domogle para koje je neki miskarac krvavo zaradio. Cak i kada muskarac zaradi te pare u braku one nekim cudom misle da im to pripada.

Da li ste za predbracne ugovore u kojima bi zena morala da potpise da sve sto muskarac stekne nista nece biti njeno?!

oš da kažeš da tebi sem gaća ima još šta da se uzme?

Devojački ugovor
Ja, dole potpisana, prihvatam da...

01. U malo verovatnoj situaciji da ne svršim kada se pijan strovališ na mene i pumpaš me pet minuta (šišteći pri tom kao
neki matori astmatičar), ljubazno ću odglumiti orgazam. I to na vrlo uverljiv nacin, uzdišući "Kakvo dobro tucanje" i sl., i
zavijajući kao mačka u februaru.
02. Ako mi Tvoja majka pokaze neke slike iz Tvog detinjstva, kao one sa tetkinih svadbi na kojima si uredno zalizan kao da
su Te krave lizale, neću to nikako komentarisati. Nikada. Niti ću Te gledati tako da se na bilo koji način shvati da su slike
živi piš.
03. U potpunosti se slazem da je ženina primarna uloga da bude kriva. Prema tome, kad razvalis palac o deo namestaja, ili
Tvoj tim izgubi utakmicu, prihvatam da - po nekoj kompleksnoj naučnoj formuli nedokučivoj za ženski mozak - to bude
moja krivica. Čak iako nisam bila prisutna.
04. Kad god budem ćaskala sa svojim prijateljicama, pričaću im sa strahopoštovanjem kako si pravi pastuv u krevetu, sa
"alatkom" abnormalnih dimenzija.
05. Spominjaću to podjednako i Tvojim prijateljima. Stalno.
06. Posle tucanja (o kojem se nikada neću izrazavati kao o "vodjenju ljubavi") neću očekivati niti tražiti da me maziš i miluješ
satima dok Ti ruka ne otpadne. Niti ću dozvoliti da Ti moja kosa na bilo koji nacin zagolica lice.
07. Apsolutno nikad neću tepati Tvom penisu.
08. U krevetu cu biti apsolutno prilagodljiva da isprobam svaku pozu koja Ti padne na pamet.
Naročito one gde ja sve radim a Ti samo ležiš i ceriš se.
09. Nemilosrdno cu ispitati sve svoje zgodne drugarice i izvestiti Te da li neka od njih pokazuje i najmanju biseksualnu
zainteresovanost. Onda ću ih pozvati kod nas na sedeljku...
I sakriti im ključeve od kola tako da moraju da prenoće kod nas.
10. Pošto raskinemo, nikada neću spavati ni sa jednim od Tvojih drugova ili kolega. Niti sa bilo kim drugim koga poznajes.
Ili ćeš eventualno upoznati jednog dana. Uopste, ako neki muskarac i pokuša da mi pridje, svečano ću mu izjaviti da su
mi, posle Tebe, svi drugi muškarci nezanimljivi.
11. Potpuno prihvatam činjenicu da su mehanicki objekti kao kola, kompjuterske igre i daljinski upravljači, iznad skromnih
mentalnih moći žene. Ispala bih smešna u pokusaju da ih koristim, pa to prepustam Tebi do mile volje.
Sa izuzetkom pegle i mašine za pranje veša, naravno.

Potpis: _____________________
Datum: _____________________

Back