euridika
Ističe se
- Poruka
- 2.608
Ne znam, zaista. Ne kažem da ih nema, ali koliko ti uvrnutih žena znaš, ne mislim da se družiš sa njima, nego da si čula za njih....bar ti nije dosadno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao što sam već napisala, sve ostalo što bismo mogli da izgubimo neuporedivo je značajnije, dragocenije, nenadoknadivo... i nemoguće pravno obezbediti.
Mislim da je odluka da sa nekim imate dete neuporedivo važnija od odluke da sa nekim imate nepokretnost(i). Predbračni ugovor rešava tehnička pitanja i sa te strane ga smatram razumnom civilizacijskom tekovinom.
Predbračne imovine su nam bile približne, ali niti bih se obezbeđivala, niti bih pristala da potpišem predbračni....
Чим се пре брака потписују уговори љубави ту нема а ни будућности заједничке.
Čitam statistiku za 2013. godinu, prosečna mlada u Srbiji je bila stara 30 a mladoženja 33 godine.
Protivnik sam braka, birokratije i provlačenja kroz sistem, ali bih voleo da probam da živim sa nekom.
Elem, problem koji se tu javlja je što partneri nakon razlaska dele imovinu po pola koju je par stekao tokom zajedničkog života.
Primera radi, Đoković reskira da izgubi jedno 50 miliona evra u slučaju razvoda, pošto je dugo u vezi sa Jelenom.
Da li je neko radio predbračni ugovor da se zaštiti svoja materijalna dobra ako stvari pođu naopako?
Ili ste protivnik toga?
Znam i da golman Stojković ima problema oko stana sa bivšom.
Zamisli situaciju, kupiš stan od svojih para nakon venčanja, i onda se to tretira kao imovina stečena u braku, pa je pola-pola.
Zajednicka buducnost se zasniva na zajednickim interesima a ne kao sto ti mislis na zajednickim zabludama.
Zajednicka buducnost se zasniva na zajednickim interesima a ne kao sto ti mislis na zajednickim zabludama.
Nikad zablude nisu zajednicke, a interesi su sve manje zajednicki.
pogresno mislis sta ja mislim. cim oni potpisuju ugovore tu je sumnja da ce zajedno provesti srecnu buducnost. ko ulazi u brak iz ljubavi tome ugovori nisu potrebni. potpisom si u startu brak nakrnjio i kao sto rekoh doveo u sumnju
Nikad zablude nisu zajednicke, a interesi su sve manje zajednicki.
s tim sto su muskarci uvek ti koji su u zabludi ,ma kolko poznavali zenski pol....iznenadjenja i to ona neprijatna su zagarantovana!!!
(sem ako zenska nije neka nevina koju nije takno niko,tuka ,pa joj nije razvijen program) ,ali i ta se promeni-na gore!