Julija_Sabo
Zainteresovan član
- Poruka
- 295
Код нас то није уобичајено, као ни они спискови за поклоне у продавницама, него се гомилају миксери и тостери за свадбу 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па кад код нас још није ни заживело...још ни као идеја...jao teme - svi za, a mogu misliti koliko promila ga zaista potpiše...
kako ne, postoji bračni ugovor. doduše, ne izgleda kako ga zamišljaju, ali postoji...
Definitivnooo treba obaviti predbracni ugovor hahh ne mogu da verujem da to neko dovodi u pitanje.... mislim niko ne zel razvod svi zelimo da zivimo sreeecno do kraja zivota i ako je tako onda predbracni ugovor i nije nista na sta bi trebalo da se obraca paznja. To je samo kao jedna bezbednsna mera ... mislim ako se vec razvodis onda tu vise nema ljubavi i ako ja moram da vec menjam svoj zivot necu da izlazim iz tog braka sa pola svog zaradjenog kapitala. Mislim ljudi sa novcem mogu vrlo lako da budu iskorisceni upravo zbog toga....mislim predbracni ugovor je jedan od nacina da stavite do znanja drugoj osobi da ako hoce da budu sa vama bolje da je zbog toga sto vas vole .