Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ne znam rode ja nisam bio!!!
ali da sam malo blize otisao bih sigurno,posto ovde dosta nasih drugara forumasa psuje i vredja coveka,bez razloga koliko sam shvatio da cak nece niko da izadje pred njega i upita odakle mu te informacije, to mi nije jasno.Ja koji sam laik za neke stvari ja bih ga zapitao da mi da podatke i dokaze gde je to sve pronasao, treba necim da argumentuje protivnicima
samo mogu da kazem da podrzavam (hahah cuj mene cak mu ni 1-ne knjige nisam procitao ) a ja bih da ga podrzim>NARAVNO da BI jer je covek SRBOLJUBAC i zeli nesto da iznese na svetlost dana,a najgore je to sto neki pojedini Srbi ga sprecavaju u tome ( nisam ja rekao da je on u pravu niti u krivu NE,ali majku mu poljubim sto taj nas Beogradski institut ili vec sta ne sedne sa njim zajedno i samo preispitaju situaciju,i ako ima nesto,neka mu pomognu ili odmognu,a ovako izgleda kao da se neckaju ili se boje za posao
uzdravlje
Nisam bio na predavanju, al vjerujem tom covjeku. Sve oko nas je falsifikovano a kad nam neko kaze nesto novo mi se kolebamo i pojedinci ne vjeruju.. Gledao sam njegova predavanja na yu tube i i on lijepo navodi gdje ikako je dosao do tih podataka..!
Pominje kao izvore stare anticke pisce, a to je saznao na zapadu boraveci i istrazujuci godinama. Najbolje da pogledate.. na yu tube -Zabranjena istorija srba-
Nisam bio na predavanju, al vjerujem tom covjeku. Sve oko nas je falsifikovano a kad nam neko kaze nesto novo mi se kolebamo i pojedinci ne vjeruju.. Gledao sam njegova predavanja na yu tube i i on lijepo navodi gdje ikako je dosao do tih podataka..!
Pominje kao izvore stare anticke pisce, a to je saznao na zapadu boraveci i istrazujuci godinama. Najbolje da pogledate.. na yu tube -Zabranjena istorija srba-
NE nisam isao na Dereticeva predavanja,ali iz pojedinih postova ovde na forumu sam saznao neke stvari,da i to sam nasao zabranjenu istoriju srba,
a to sto spominje plinija mladjeg i starijeg,porfirogeneta i ostale u to ne sumnjam ima neke povezanosti,ha cuj kada budem imao priliku poslusacu, pa evo ako moze da se kaze da sam i ja nazapadu (pa sam opet nesto saznao i procunjao )
ps molim te nemoj da persiras ovo je forum i ovde smo svi na TI,tako su i meni rekli pre pa ja poslusao
uzdravlje
nego evo da postavim nesto od Porfirogeneta kada sam vec ovde
SERBLIA i ALBA SERBLIA grčko-romejskog Cara Porfirogenita (10.vek) prikazanih na karti Don Anselma Bandurija http://new.chronologia.org/volume5_im/tab/f03b.jpg
sada mozete da vidite u velikoj rezoluciji
uzdravlje
Vjerujem da ima dosta naše istorije koja je falcifikat.
Tako se to nastavlja i novi istoričari prepisuju od starih itd..
Deretić inače navodi neke izvore na zapadu i nešto povezuje sa sličnosti imena Srbi ali mu logika nije jača strana.
To pojednostavljivanje stvari je vrlo problematično. Usput i dosta preuveličava stvari pa ispade da su Srbi većina na cijeloj planeti zemlji, što onda postaje smiješno i ljudi bježe od njega.
Da je to istina, valjda bi se i ranije pisalo o velikom srpskom carstvu a ne o grčkom, rimskom, persijskom..........
Ja mu mnogo ne vjerujem i činimi se, da ima vrlo bujnu maštu.