- Poruka
- 98.699
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa počo sam da se predajem dok nisu počele da mi uvaljuju...jedna, pa druga...Jeste li se predali nekome do kraja, bez straha da li cete biti povredjeni zbog toga? Kajete li se danas zbog toga?
pa počo sam da se predajem dok nisu počele da mi uvaljuju...jedna, pa druga...
naučih lekciju i otad sam se pazijo...misim čuj mene pazijo...:I
...ne pazijo nego predavao sam se, al ne skroz do kraja...
baj d vej malo je tih koji to predavanje do kraja tumače kao predavanje do kraja...uglavnom tumače kao naivčina, budala, vidi ovog što je zgodan/dna za jebbanje u mozak...i to...tako se to tumači...ta predanost do kraja...
Jeste li se predali nekome do kraja, bez straha da li cete biti povredjeni zbog toga? Kajete li se danas zbog toga?
pa jeste, al ****** ga...tako to funkcijoniše...barem kod nas...neznam kako se vole preko, tamo po zapadu...
Jesam , međutim uvek se loše završilo , izgleda da nije u prirodi muškarcu da se preda a to žene odbacuju i gube interesovanje.
umemo mi da volimo, al ne umeju/ne žele oni da prepoznaju i uzvrate istom merom...ispada da ne umemo da volimo...
umemo mi da volimo, al ne umeju/ne žele oni da prepoznaju i uzvrate istom merom...
jel to neki strah u ljudima?
Ili tako ili nikako. Nema u ljubavi kalkulisanja.
Ako druga strana ne ume to da prepozna i ceni......ne treba se kajati ako su srce i dusa ostali iskreni.
nije strah no oprez...rezerva...
ispada da ne umemo da volimo...
ne kapiram zasto bi gubila interesovanje ako joj je stalo![]()
istina, ali zar to nije tuzno? to je najlepsa stvar koju mozes da dobijes
Jeste li se predali nekome do kraja, bez straha da li cete biti povredjeni zbog toga? Kajete li se danas zbog toga?
odbijam da budem rezervisana
da dobijesh...ali, verovatno nije lepo kada dash...pa ti ka svitlaju...![]()
pa dobro, budi nerezervna...al kad ti uvale nemoj mi kukaš...
kao boli ovo ono. e pa ljubaav boli! hihiihihiiiihiihi
znala sam![]()
Kako si znala, baš me zanima, laskaj mi malo ?