precutni raskid

Nisi baš bila opširna ali si DOBRO pojasnila.
Kada si zadnji put raskidala i rekla da je kraj?

Ja pre tjedan dana jednoj redarstvenici ovdje.
Pa sada se počesto sveti i prekomerno koristi svoje ovlasti. Ali mi je laknulo.
Не светим се ја никоме, поштуј правила и нећеш бити кажњаван. Да хоћу да се светим, сад ти не бих одговорила на ово него залепила још један Ц1 за коментарисање рада модератора.
Буди објективан. Ја јесам. Поздрав.

Не светим се ја никоме, поштуј правила и нећеш бити кажњаван. Да хоћу да се светим, сад ти не бих одговорила на ово него залепила још један Ц1 за коментарисање рада модератора.
Буди објективан. Ја јесам. Поздрав.
Pozdrav i tebi....
Samo kako brzo me "startaš". Prvi post za helanke i odma c1....sada ni 2 min i odma repka...A nisam nitkog jasno spomenuo..
Koliko imam još fore sa C1 vitaminima...

Pozdrav i tebi....
Samo kako brzo me "startaš". Prvi post za helanke i odma c1....sada ni 2 min i odma repka...A nisam nitkog jasno spomenuo..
Koliko imaj još fore sa C1 vitaminima...
Ц1 за први пост јер си већ у првом био безобразан.
Нема провокације, нема витамина. Проста математика.

Ц1 за први пост јер си већ у првом био безобразан.
Нема провокације, нема витамина. Проста математика.
Vidi ovog Bosančerosa sam oborio sa PLAĆE i sadističkih uzitaka. Ali se taj pelcer primio.

Mnogo si kiksnula kada si lupila lajk na ban.
To je suviše nisko. Kao da cipelariš netkog na podu nemoćnog. To što je ovaj isto uradio i ona mala flekava baš mi se fućka. Ali ti si bila PRAVO NEPRIJATNO RAZOCARENJE...

Vidi ovog Bosančerosa sam oborio sa PLAĆE i sadističkih uzitaka. Ali se taj pelcer primio.

To je suviše nisko. Kao da cipelariš netkog na podu nemoćnog. To što je ovaj isto uradio i ona mala flekava baš mi se fućka. Ali ti si bila PRAVO NEPRIJATNO RAZOCARENJE...
Ajde skini se sa k redarstvenici

Sori, samo sam htela prvi put da iskoristim reč

Лајк јер си га заслужио увредљивим коментарима. Изузетно се ружно обраћаш женама. Подсетићу те да ни ја с тобом овце нисам чувала и да то што толеришем да се мени тако обраћаш такође неће трахати заувек. Сматрај ово опоменом.

Лајк јер си га заслужио увредљивим коментарима. Изузетно се ружно обраћаш женама. Подсетићу те да ни ја с тобом овце нисам чувала и да то што толеришем да се мени тако обраћаш такође неће трахати заувек. Сматрај ово опоменом.
Laž. Sve je laž. Gola laž, izmedju nas.
Eto DISKRIMINIRAM TE. U diskutiranju.

Da ne bi bila "žrtva" nekog tipa.

Ja volim žene. I ti želiš da me sotoniziraš.

Rekao sam samo da je buckasta, što je očito.

Laž. Sve je laž. Gola laž, izmedju nas.
Eto DISKRIMINIRAM TE. U diskutiranju.

Da ne bi bila "žrtva" nekog tipa.

Ja volim žene. I ti želiš da me sotoniziraš.

Rekao sam samo da je buckasta, što je očito.
ја причам уопштено о обраћању свакој жени овде.
заједљиви и грозни коментари, Есаде, не настављај се са мном што би рекла моја покојна баба
нећу те више упозоравати

ја причам уопштено о обраћању свакој жени овде.
заједљиви и грозни коментари, Есаде, не настављај се са мном што би рекла моја покојна баба
нећу те више упозоравати
A, što želiš? Tkoje su tvoje fantazije, želje , nagoni i porivi, kontra mene.

Slobodno. Večeras ČASTIM.

dal ste nekada raskinuli sa nekime a da to niko nije izgovorio nego se u pricu govorilo sve je ok
kako izbeci da precutkivanje dovedede do neizbeznog razilazenja a da ne bude da jedna strana navaljuje o statusu veze
ma manse zahebancije, ja volim to prstom u oko da uradim-kada se ne nada, a ako je dovitljiv pa me skapira da sam takva i unapred očekuje takvu reakciju, onda samo zaćuti nakon ok

Back