Bambi
Elita
- Poruka
- 19.122
Radije bih radije da sve bude regularno i jasno.
Ne bi mi se svidelo to precutno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako bi to izgledalo u tvojoj režiji? Malo opširnije.Radije bih radije da sve bude regularno i jasno.
Draze mi je kada se fino i otvoreno kaze da je kraj. Tu nema mesta nesporazumima.Kako bi to izgledalo u tvojoj režiji? Malo opširnije.
Nisi baš bila opširna ali si DOBRO pojasnila.Draze mi je kada se fino i otvoreno kaze da je kraj. Tu nema mesta nesporazumima.
Не светим се ја никоме, поштуј правила и нећеш бити кажњаван. Да хоћу да се светим, сад ти не бих одговорила на ово него залепила још један Ц1 за коментарисање рада модератора.Nisi baš bila opširna ali si DOBRO pojasnila.
Kada si zadnji put raskidala i rekla da je kraj?
Ja pre tjedan dana jednoj redarstvenici ovdje.
Pa sada se počesto sveti i prekomerno koristi svoje ovlasti. Ali mi je laknulo.
Pozdrav i tebi....Не светим се ја никоме, поштуј правила и нећеш бити кажњаван. Да хоћу да се светим, сад ти не бих одговорила на ово него залепила још један Ц1 за коментарисање рада модератора.
Буди објективан. Ја јесам. Поздрав.
Ц1 за први пост јер си већ у првом био безобразан.Pozdrav i tebi....
Samo kako brzo me "startaš". Prvi post za helanke i odma c1....sada ni 2 min i odma repka...A nisam nitkog jasno spomenuo..
Koliko imaj još fore sa C1 vitaminima...
Vidi ovog Bosančerosa sam oborio sa PLAĆE i sadističkih uzitaka. Ali se taj pelcer primio.Ц1 за први пост јер си већ у првом био безобразан.
Нема провокације, нема витамина. Проста математика.
Ajde skini se sa k redarstveniciVidi ovog Bosančerosa sam oborio sa PLAĆE i sadističkih uzitaka. Ali se taj pelcer primio.
Mnogo si kiksnula kada si lupila lajk na ban.
To je suviše nisko. Kao da cipelariš netkog na podu nemoćnog. To što je ovaj isto uradio i ona mala flekava baš mi se fućka. Ali ti si bila PRAVO NEPRIJATNO RAZOCARENJE...
Лајк јер си га заслужио увредљивим коментарима. Изузетно се ружно обраћаш женама. Подсетићу те да ни ја с тобом овце нисам чувала и да то што толеришем да се мени тако обраћаш такође неће трахати заувек. Сматрај ово опоменом.Vidi ovog Bosančerosa sam oborio sa PLAĆE i sadističkih uzitaka. Ali se taj pelcer primio.
Mnogo si kiksnula kada si lupila lajk na ban.
To je suviše nisko. Kao da cipelariš netkog na podu nemoćnog. To što je ovaj isto uradio i ona mala flekava baš mi se fućka. Ali ti si bila PRAVO NEPRIJATNO RAZOCARENJE...
Laž. Sve je laž. Gola laž, izmedju nas.Лајк јер си га заслужио увредљивим коментарима. Изузетно се ружно обраћаш женама. Подсетићу те да ни ја с тобом овце нисам чувала и да то што толеришем да се мени тако обраћаш такође неће трахати заувек. Сматрај ово опоменом.
ја причам уопштено о обраћању свакој жени овде.Laž. Sve je laž. Gola laž, izmedju nas.
Eto DISKRIMINIRAM TE. U diskutiranju.
Da ne bi bila "žrtva" nekog tipa.
Ja volim žene. I ti želiš da me sotoniziraš.
Rekao sam samo da je buckasta, što je očito.
A, što želiš? Tkoje su tvoje fantazije, želje , nagoni i porivi, kontra mene.ја причам уопштено о обраћању свакој жени овде.
заједљиви и грозни коментари, Есаде, не настављај се са мном што би рекла моја покојна баба
нећу те више упозоравати
Шта је тачно у праву?Iskuliraj Dzudo, nije da nisi u pravu. Ali delujes napadno, tako se ne sarmiraju devojcice![]()
ma manse zahebancije, ja volim to prstom u oko da uradim-kada se ne nada, a ako je dovitljiv pa me skapira da sam takva i unapred očekuje takvu reakciju, onda samo zaćuti nakon okdal ste nekada raskinuli sa nekime a da to niko nije izgovorio nego se u pricu govorilo sve je ok
kako izbeci da precutkivanje dovedede do neizbeznog razilazenja a da ne bude da jedna strana navaljuje o statusu veze