precutni raskid

skriboman

Iskusan
Poruka
5.591
dal ste nekada raskinuli sa nekime a da to niko nije izgovorio nego se u pricu govorilo sve je ok
kako izbeci da precutkivanje dovedede do neizbeznog razilazenja a da ne bude da jedna strana navaljuje o statusu veze

ma ovo ti je u realu lako cemo za ti pp-ovi
20191109_211051.gif

dal ste nekada raskinuli sa nekime a da to niko nije izgovorio nego se u pricu govorilo sve je ok
kako izbeci da precutkivanje dovedede do neizbeznog razilazenja a da ne bude da jedna strana navaljuje o statusu veze
Da, samo su nam se putevi razišli, i nije bilo nikakve priče, a pogotovo ne o statusima, jednostavno obaveze na različitim stranama su nas razdvojile.

Da, prvo smo se pre toga culi tipa jednom u mesec i po dana a onda odjednom prestali da se javljamo jedno drugom. Jedino mi je zao sto nisam mogla ranije da prekinem ali dobro, bar sam se konacno resila bede i opametila.

Tako jedino! :malav:
Trenutak raskida je jasan za oboje, i nema polemike, obično smo bili na istim frekvencijama.
Iznenadila sam se kad sam saznala da je jedna moja veza trajala mnogo duže od onoga što znam... ali smo opet došli na isti rezultat.
Kraj je kraj.
Nešto nisam mozgala kako i da li da drugoj strani to kažem, sve je uvek bilo jasno.

Back