Preci

• Začetnik teme Začetnik teme melem
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ne znam ni ja tachno ... al znam da su mi dva predka svirepo ubijena ...
za prvog mi je isprichao deda dok je josh bio zhiv ( a inache taj predak je ubijen kad su pobili velikane tokom Kosovskog boja ) ... ona je chuvao to pismo i trazhio je da se sahrani s njim ... pismo kazhe : " I tad tog slepog Vidovdanskog jutra , Bog uze stotine cistih zivota koji ne rodjene sinove nisu videli , a u krvi se kupali ... ( dalje se i ne setjam bash )... " A drugi je ubijen u chuvenoj Seci Knezova u Beogradu !

:rolleyes:

Чудни неки гардисти...из Косовске битке и Сече кнезова...;)

Sorry, али ово ми личи на оно ''Шта сте били у претходном животу?''...па испада да је 90% жена било Клеопатра лично, а 90% мушкараца Наполеон! :lol: Хоћу да кажем како је симптоматично да толике породице код нас негују култ величине (препун анахронизама, али ко мари) , па никоме прадеда није био неки безначајни чобанин из Дрлупе Доње...;)

Ja valjda Jermenskog...
...ali me zanima onaj deo sa pocetka price...tj. profesionalci koji za to uzimaju 150e..? Mislim ko su ti ljudi?
Zaista me zanima, jer vec dugo pokusavam nesto da saznam..ali ne uspeva..a u pitanju je moja baka.

:rolleyes:

Чудни неки гардисти...из Косовске битке и Сече кнезова...;)

Sorry, али ово ми личи на оно ''Шта сте били у претходном животу?''...па испада да је 90% жена било Клеопатра лично, а 90% мушкараца Наполеон! :lol: Хоћу да кажем како је симптоматично да толике породице код нас негују култ величине (препун анахронизама, али ко мари) , па никоме прадеда није био неки безначајни чобанин из Дрлупе Доње...;)

ma ne ... to kazhem za ove koji su mi bili u nekim bitkicama ... al za ove znam samo da su bili face .... I da znam da je jedan od caletove mame ( odnosno moje babe sa tatine strane ) bio na Solunskom frontu sad ne znam da l' je tachno bio njen otac il deda ...
mislim poznajem samo lozu od mog dede sa tatine strane :) ...
ove ostale ne poznavam :D:D:D !!!

Back