Druze... naravno da u metalu ima veoma dobrih gitarista, ali kao sto rekoh, daleko je to od umeca u jazzu. Jazz je jedan daleko kompleksniji muzicki izraz, pisao sam nesto malo o tome, ali to je vrlo malo. Stoga, otud i moja tema, jer se na pomen najboljih gitarista uvek pominju metalci i rokeri(uglavnom od strane mladje populacije). Tu ima jako dobrih gitarosa, neke od njih volim i da slusam, neke slusao, ali oni jednostavno nisu vrh gitarizma. Moraju dobro da se sagledaju obe strane, pa da se donese neki sud. Nije poredjenje svrha muzike, ali se mora znati sta je vrh. Rok i metal imaju neko svoje mesto u muzici, sve je to ok, ali da se ne lazemo, to su daleko jednostavniji muzicki izrazi. Ista stvar je i sa drugim instrumentalistima. Ljudi kao da znaju samo za rok/metal bubnjare, basiste,klavijaturiste... Budi realan, zar se neko od njih, po znanju i umecu, moze staviti u istu kategoriju sa vrhunskim jazzerima. Nemaju jazzeri sta da sviraju u metalu, to je dosadno za njih, jer se to na kraju uglavnom svede na brzinsko ispucavanje. Naravno, sve zavisi od individue, ne mogu i nece svi da sviraju jazz, sve ja to razumem. Izvini za agresivniji ton, mada i ti si malo terao kontru
. Stvarno ne zelim da se svadjam oko ovoga, nema potrebe za tim.
Uzdravlje i tebi.

Uzdravlje i tebi.