mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.228
To je bilo nekada sada svi imaju isto ali je prošiveno koncem druge boje pa daje osećaj glamura 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Аутомобили постају све скупљи. Нешто што је коштало некада 8.000,00 евра, данас кошта целих 16.000,00 и више. Сви произвођачи траже све више новца, а квалитет опада.
Који модел или произвођач је за вас прецењен и за које моделе се даје превише пара?
...mora da te neka nemica ostavila kad ih tako mrzissvi nemacki automobili u globalu
precenjeni plus tesko smece
...mora da te neka nemica ostavila kad ih tako mrzis
A koja je alternativa, tj sta bi vozio?
za japance razumem, ali kineze....Japance i kineze
za japance razumem, ali kineze....
pa kad su tate, sto ga ne kupis po toj ceni, pa nam lepo sve prepricas?kinezi su tate
sve ovo sa slike se prodaje u Kini za samo 10.900 evra
To samo u Kini ta cena a ovako svuda je dupla.pa kad su tate, sto ga ne kupis po toj ceni, pa nam lepo sve prepricas?
Idi pogledaj na PA sajtu, i oni imaju pocepane volanevi šivena sedišta. Srbi prevarante samo te sa taksija dovoze.Japance i kineze
To je i trend , GS je odlican motor ali i za pola para mozes isto uzivati.Tržište određuje cenu metodom ponude i potražnje.
Evo na primer motori, dobar BMW GS adventure je sad oko 30 hiljada evra sa svom opremom.
Do pre par godina bilo je nezamislivo da motor košta preko 12-13 hiljada.
Ali ovaj se tek pojavio i kažu momci da se prodaje kao alva.
Prodaja je dokaz da nije precenjen. Da jeste, ne bi ga kupovali.
To se i ja bojim ,na papiru je za mene najbolji kineski motor kova 800 x gt ,zbog kilaze jer mora u kamper i hocu i cestom i off road da vozim ali ne zna se nista o toj marki motora ,kupi i svako malo na popravku.To oni kinezi sto napisu da baterija telefona ima 5000 Ah a drzi pola dana?
Ili juce slucaj gde sam sa mojom Yamahom X-Max 250 sa 22 ks otresao lika sa Zontes 350 kineskim skuterom i kad smo stali na semaforu ja mu kazem da je japanac japanac i da sam ga oflekao sa 250 ccm a on pocne da se hvali kako njegov skuter ima 350 ccm i 37ks nesvestan da tone jos dublje u gluposti jer u praksi ga je otresao skuter sa 100 ccm manje i sa 15ks manje.
Kinesko smece trpi mnogo na papiru. Eto ovih jeftinih kineskih skutera koji jedva sastave dve godine i crknu im baterije.
Mozda jesnog dana ali trenutno je to samo jeftina konfekcija.
Ни ново са запада нема квалитет као некада.Ljudi se vode logikom da je novo novo i da imaju garanciju a sta ce biti posle te garancije je pravo pitanje.
Gro njih je zazalilo i prodaju maltene nove motocikle jer su ustanovili da to nije to.
Ne mogu jos uvek da pariraju japancima i nemcima ali ne kazem da jednog dana nece ali ce im tad cena biti kao i kod ostalih.
Кинеска шкода октавија.kinezi su tate
sve ovo sa slike se prodaje u Kini za samo 10.900 evra
daAj to nego stavljaju trocilindrične motore koji troše 11-12 litara po gradu benzina i litar ulja svako malo. Vređaju kupce!
Ono što ste svi zaboravili a to je da su BANKE najveći krivac za ovakve ludačke cene novih automobila! Svakog prvog u mesecu skinite kompletnu platu sa računa pa da vidimo kako će da potonu za par meseci. Ovako vrte vaše pare i zelenaše u krug!