Прецењени модели аутомобила

Поред свега овога, морам да додам да нису само нови аутомобили прецењени, већ да то важи и за поједине олдтајмере. Нпр. лично мислим да је форд мустанг прецењен ауто, као и тојота супра 4. Ту исто сврставам и половне голфове.

Аутомобили постају све скупљи. Нешто што је коштало некада 8.000,00 евра, данас кошта целих 16.000,00 и више. Сви произвођачи траже све више новца, а квалитет опада.

Који модел или произвођач је за вас прецењен и за које моделе се даје превише пара?

svi nemacki automobili u globalu

precenjeni plus tesko smece

To oni kinezi sto napisu da baterija telefona ima 5000 Ah a drzi pola dana?
Ili juce slucaj gde sam sa mojom Yamahom X-Max 250 sa 22 ks otresao lika sa Zontes 350 kineskim skuterom i kad smo stali na semaforu ja mu kazem da je japanac japanac i da sam ga oflekao sa 250 ccm a on pocne da se hvali kako njegov skuter ima 350 ccm i 37ks nesvestan da tone jos dublje u gluposti jer u praksi ga je otresao skuter sa 100 ccm manje i sa 15ks manje.
Kinesko smece trpi mnogo na papiru. Eto ovih jeftinih kineskih skutera koji jedva sastave dve godine i crknu im baterije.
Mozda jesnog dana ali trenutno je to samo jeftina konfekcija.

Tržište određuje cenu metodom ponude i potražnje.

Evo na primer motori, dobar BMW GS adventure je sad oko 30 hiljada evra sa svom opremom.

Do pre par godina bilo je nezamislivo da motor košta preko 12-13 hiljada.

Ali ovaj se tek pojavio i kažu momci da se prodaje kao alva.

Prodaja je dokaz da nije precenjen. Da jeste, ne bi ga kupovali.
To je i trend , GS je odlican motor ali i za pola para mozes isto uzivati.

To oni kinezi sto napisu da baterija telefona ima 5000 Ah a drzi pola dana?
Ili juce slucaj gde sam sa mojom Yamahom X-Max 250 sa 22 ks otresao lika sa Zontes 350 kineskim skuterom i kad smo stali na semaforu ja mu kazem da je japanac japanac i da sam ga oflekao sa 250 ccm a on pocne da se hvali kako njegov skuter ima 350 ccm i 37ks nesvestan da tone jos dublje u gluposti jer u praksi ga je otresao skuter sa 100 ccm manje i sa 15ks manje.
Kinesko smece trpi mnogo na papiru. Eto ovih jeftinih kineskih skutera koji jedva sastave dve godine i crknu im baterije.
Mozda jesnog dana ali trenutno je to samo jeftina konfekcija.
To se i ja bojim ,na papiru je za mene najbolji kineski motor kova 800 x gt ,zbog kilaze jer mora u kamper i hocu i cestom i off road da vozim ali ne zna se nista o toj marki motora ,kupi i svako malo na popravku.

Ljudi se vode logikom da je novo novo i da imaju garanciju a sta ce biti posle te garancije je pravo pitanje.
Gro njih je zazalilo i prodaju maltene nove motocikle jer su ustanovili da to nije to.
Ne mogu jos uvek da pariraju japancima i nemcima ali ne kazem da jednog dana nece ali ce im tad cena biti kao i kod ostalih.
Ни ново са запада нема квалитет као некада.

Aj to nego stavljaju trocilindrične motore koji troše 11-12 litara po gradu benzina i litar ulja svako malo. Vređaju kupce!

Ono što ste svi zaboravili a to je da su BANKE najveći krivac za ovakve ludačke cene novih automobila! Svakog prvog u mesecu skinite kompletnu platu sa računa pa da vidimo kako će da potonu za par meseci. Ovako vrte vaše pare i zelenaše u krug!

Aj to nego stavljaju trocilindrične motore koji troše 11-12 litara po gradu benzina i litar ulja svako malo. Vređaju kupce!

Ono što ste svi zaboravili a to je da su BANKE najveći krivac za ovakve ludačke cene novih automobila! Svakog prvog u mesecu skinite kompletnu platu sa računa pa da vidimo kako će da potonu za par meseci. Ovako vrte vaše pare i zelenaše u krug!
da

Back