Prebijena dva policajca, 20 kola polupano

toz972

Poznat
Poruka
8.376
U Novom Sadu prebijena dva policajca, 20 kola polupano

Jedan policajac je teže, a drugi lakše povređen kada ih je noćas, dok su bili van dužnosti, napala grupa momaka.

Policajci su napadnuti sinoć, pola sata pre ponoći na uglu ulica Janka Čmelika i Hadži Ruvimove, bez ikakvog povoda, saopštila je Policijska uprava.

Petorica nasilnika su privedena, a protiv 19-godišnjeg Novosađanina B.J. će biti podneta krivična prijava koja ga tereti za nasilničko ponašanje i nanošenje teške telesne povrede. Protiv još dvojice maloletnika i 19-godišnjih M.V. i J.M. krivična prijava će biti podneta zbog nasilničkog ponašanja.

Incident se desio i na Telepu kada je oko sat posle ponoći deset huligana bejzbol palicama polupalo dvadesetak automobila parkiranih ispred stambenih zgrada na Somborskom bulevaru.

U toku jučerašnje noći zabeleženo je tuča 12, saopšteno je iz Kliničkog centra. Zbrinuto je i 12 osoba povređenih u saobraćajnim nesrećama, od toga je dvoje zadržano sa teškim povredama u Urgentnom centru.
http://www.021.rs/Novi-Sad/Hronika/Prebijena-dva-policajca-20-kola-polupano.html

Šta da im čovek uradi kada bi ih zatekao sa palicama?

Е хеби га , Чанак мало у дубиози са финансијама , а момци ко момци , остали без плате......а мора се тренирати и бити у кондицији....
Koju platu mogu imati dripci od 19 godina , i kakve veze moze imati Canak sa pijanim glavama ?
Naucice se oni pameti kad noc provedu u stanici . Ne sumnjam da im se policija nece revansirati !

Јбт, стварно не знам шта би човек могао да ради кад му 10-так дебила с моткама уништава аутомобил. Да их бијеш не можеш, јачи су, а да кренеш да пуцаш, одговарао би за њих као за људе...

Јбт, стварно не знам шта би човек могао да ради кад му 10-так дебила с моткама уништава аутомобил. Да их бијеш не можеш, јачи су, а да кренеш да пуцаш, одговарао би за њих као за људе...

A u stvari su obične gnjide.

Šta se to desilo sa Srpskom Atinom? Otkud toliko nasilja? :roll:

Uhapsili su jednog ali ne znam zašto mu samo inicijale daju u javnost.Treba da se objavi slika i puno ime i prezime takvih da zna narod o kome se radi i da njihovi roditelji budu "ponosni" što im je dete takvo.Ja ne znam koje ih kazne očekuju ali mislim da će biti preblage kao i do sada.Inače po meni najdelotvornija kazna bi bila naplata uništene imovine da li od njih ili od njihovih roditelja i zatvor od par godina naravno sa društveno korisnim radom(pravljenje betonskih elemenata za puteve i sl.)

Uhapsili su jednog ali ne znam zašto mu samo inicijale daju u javnost.Treba da se objavi slika i puno ime i prezime takvih da zna narod o kome se radi i da njihovi roditelji budu "ponosni" što im je dete takvo.Ja ne znam koje ih kazne očekuju ali mislim da će biti preblage kao i do sada.Inače po meni najdelotvornija kazna bi bila naplata uništene imovine da li od njih ili od njihovih roditelja i zatvor od par godina naravno sa društveno korisnim radom(pravljenje betonskih elemenata za puteve i sl.)

Ма да, пуно име па да им буду угрожена права. Зар ти не знаш да су код нас такви заштићени као бели медведи?

Ма да, пуно име па да им буду угрожена права. Зар ти не знаш да су код нас такви заштићени као бели медведи?
Puno ime,prezime slika u novinama.Čak i ime oca ime majke adresa gde stanuje da zna komšiluk sa kim ima posla.Ovako ćemo dobiti razularene bande i opšte bezvlašće.Što oštrije protiv ovakvih bandita.

Idri narodna milicijo!

284782376407703508_P6Tcdpdm_b.jpg

Ti si izdajnik koji pravi razdor među Srbima i deli ih po geografskoj osnovi.
Nikada Srbiji neće biti bolje sa takvima.

Ne sinko. tI SI IZDANIKI AUTONOMAS... oD MENE NECES NIKAD CUTI DA SMO MI U bANATU NESTO DRUGO U ODNOSU NA šUMADIJU, Toplicu, Timočku krajin, zapadnu Srbiju radjevinu, Jadar, Brankovinu, Srem, samo u odnosu na Back i to samo dok postoji AP. Vojvodina. Kad ona nestane, sve je to moja zemlja srpska. I zans ti to , nego kao oces da budes ironican valjda.... A kad je Ironija oslobodjena šarma i obrazovanja , bljutava je. Dakle ja sam protiv svake autonomije, i zelim da moja drzava nema nikave autonomne pokraine.
U ostalom, ja preuzirema vandale i siladije , al sam za ovu temu nerelevantan.

Ne sinko. tI SI IZDANIKI AUTONOMAS... oD MENE NECES NIKAD CUTI DA SMO MI U bANATU NESTO DRUGO U ODNOSU NA šUMADIJU, Toplicu, Timočku krajin, zapadnu Srbiju radjevinu, Jadar, Brankovinu, Srem, samo u odnosu na Back i to samo dok postoji AP. Vojvodina. Kad ona nestane, sve je to moja zemlja srpska. I zans ti to , nego kao oces da budes ironican valjda.... A kad je Ironija oslobodjena šarma i obrazovanja , bljutava je. Dakle ja sam protiv svake autonomije, i zelim da moja drzava nema nikave autonomne pokraine.
U ostalom, ja preuzirema vandale i siladije , al sam za ovu temu nerelevantan.

Ja nisam autonomaš. AP je loša za Srbiju.
FAIL! :lol:

IGNORE! :lol:

19 година... тинејџери су највеће будале међу људима, али нису они криви за тај вишак енергије и мањак разума, криви су хормони.

За ово дивљање, међутим, су криви родитељи који су их испустили. Ето шта бива кад се децом баве они који реално немају мозга ни да држе канаринца.

19 година... тинејџери су највеће будале међу људима, али нису они криви за тај вишак енергије и мањак разума, криви су хормони.

За ово дивљање, међутим, су криви родитељи који су их испустили. Ето шта бива кад се децом баве они који реално немају мозга ни да држе канаринца.

Vi ste Gospodine u potpunosti u pravu.... No ne bi im škodilo nekoliko šljaga u svakom slucaju.

Back