Prebacivanje u drugu srednju skolu

Andjela005

Početnik
Poruka
1
Zdravo, ja sam prva godina srednje strucne skole zelela bih da se prebacim u drugu skolu cim ovde zavrsim prvu godinu.Ali isti smer, problem je u tome da skolu u koju zelim da se prebacim za taj isti smer je bilo potrebno pet poena vise nego sto sam imala.Znam da za prebacivanje treba dobar razlog meni su kao i vecini nastavnici i drustvo.Da li bi mogli da mi odgovorite sta i kako i mozda vasa iskustva?
Hvala vam unapred!

Zdravo, ja sam prva godina srednje strucne skole zelela bih da se prebacim u drugu skolu cim ovde zavrsim prvu godinu.Ali isti smer, problem je u tome da skolu u koju zelim da se prebacim za taj isti smer je bilo potrebno pet poena vise nego sto sam imala.Znam da za prebacivanje treba dobar razlog meni su kao i vecini nastavnici i drustvo.Da li bi mogli da mi odgovorite sta i kako i mozda vasa iskustva?
Hvala vam unapred!

А да поставиш питање школи у коју хоћеш да се пребациш?

Hvala vam unapred!
Draga amdjela
Bila je ranije fora skupis mnogo neopravdanih ne ides nikako u skolu i samo se prebacis u drugi razred. To sam ja radio jer nisam isao u skolu. I lagano uhvatim korak sa drugim razredom a neopravdani casovi i lose ocene ostanu u drugom dnevniku.
To sam ja uradio u srednjoj.
Npr ako imas ukor u jednoj skoli moze da se desi da ni ocene ni ukor ni neopravdane ne preneses.

Back