Prebacivanje u drugu muzičku školu..

SayHi :)

Početnik
Poruka
2
Dobar dan divni ljudi.
Nadam se ne smrzavate. :zima2:

Imam par pitanja na koja se nadam da ćete moći da mi date odgovor:
Želim da se prebacim u drugu muzičku školu, u drugom gradu. Situacija je sledeća: osmi sam razred u osnovnoj, a drugi srednje u muzičkoj školi.
- Da li je potrebno polaganje bilo kakvog ispita, preslušavanje ili tako nešto, pored svedočanstva da sam završila drugi razred?
- Da li se prvo ispisuje iz sadašnje škole i onda prebacuje ili obrnuto?

Hvala u napred. :)
:zjelka2:

Dobar dan divni ljudi.
Nadam se ne smrzavate. :zima2:

Imam par pitanja na koja se nadam da ćete moći da mi date odgovor:
Želim da se prebacim u drugu muzičku školu, u drugom gradu. Situacija je sledeća: osmi sam razred u osnovnoj, a drugi srednje u muzičkoj školi.
- Da li je potrebno polaganje bilo kakvog ispita, preslušavanje ili tako nešto, pored svedočanstva da sam završila drugi razred?
- Da li se prvo ispisuje iz sadašnje škole i onda prebacuje ili obrnuto?

Hvala u napred. :)
:zjelka2:

Valjda prvo vidis u koju ces skolu, raspitas se ko od profesora moze da te primi. Neki profesori traze da preslusaju nove buduce ucenike, a nekima te jednostavno dodele. Za proceduru pitaj u sekretarijatu svoje skole, sigurno su imali takve slucajeve i ranije i znaju sta i kako treba.
Ako nije tajna, sta sviras i gde se prebacujes? :)

Valjda prvo vidis u koju ces skolu, raspitas se ko od profesora moze da te primi. Neki profesori traze da preslusaju nove buduce ucenike, a nekima te jednostavno dodele. Za proceduru pitaj u sekretarijatu svoje skole, sigurno su imali takve slucajeve i ranije i znaju sta i kako treba.
Ako nije tajna, sta sviras i gde se prebacujes? :)

Bila sam kod tog profesora više puta do sada da me čuje, tako da mislim da neće zahtevati da me presluša.. Recimo da se radi o tome da u mojoj sadašnjoj školi još ne znaju, i da sam mislila samo da uzmem ispisnicu kada se prebacim ovamo jer želim da izbegnem pametovanje, ispiranje mozga i priču kako je tamo isto kao i ovde..
Znači samo da moji nazovu sekretarijat te škole i da se raspitaju?
Sviram flautu, a ako bi sve išlo kako treba, prebacila bih se u Slavenski. :)
I hvala ti. :)

Bila sam kod tog profesora više puta do sada da me čuje, tako da mislim da neće zahtevati da me presluša.. Recimo da se radi o tome da u mojoj sadašnjoj školi još ne znaju, i da sam mislila samo da uzmem ispisnicu kada se prebacim ovamo jer želim da izbegnem pametovanje, ispiranje mozga i priču kako je tamo isto kao i ovde..
Znači samo da moji nazovu sekretarijat te škole i da se raspitaju?
Sviram flautu, a ako bi sve išlo kako treba, prebacila bih se u Slavenski. :)
I hvala ti. :)

Jaoo, čuo sam da je MŠ"J.Slavenski" jedna od super škola. Nisam iz Bg-a, idem u SMŠ, ali kada bih se prebacivao u drugu SMŠ, izabrao bih Slavenskog.

Back