Prebacivanje iz gimnazije u medicinsku

milossss.86

Početnik
Poruka
1
Zdravo svimaa, idem u prvu godinu gimnazije i pri kraju skolske godine (kraj drugog polugodišta) zelim da se prebacim u srednju medicinsku. Zivim u malom gradu i u njemu nema nekog velikog izbora skola tako da sam bio odlucio da pokusam da upisem srednju medicinsku skolu u jednom vecem gradu. Upao sam u skolu ali nazalost nisam upao u dom ucenika, zbog toga sam ostao u ovom malom gradu i upisao gimnaziju. E sada, zelja mi je da se na kraju godine prebacim u srednju medicinsku, znam da bih polagao razredni ispit (anatomija i zdravstvena njega i prva pomoc). Da li neko od vas ima iskustva sa polaganjem tih razrednih ispita, ili prebacivanjem? Kako ide taj citav proces i da li su ti ispiti puno teski?

Pozdrav, imam isti problem, dvoumio sam se između medicinske(opsti smer) i gimnazije (prirodno matematicki), ali sam se odlucio za gimnaziju jer su me tako savetovali nastavnici u osnovnoj skoli. Sada se blizi kraj prve godine, imam odlicne ocene ovde i super mi ide, ali se premisljam da li da se u drugoj godini prebacim u medicinsku (opsti smer) jer me to nekako vise vuce. Ovaj post vidim posle tri godine pa me zanima kako je sve proslo kod tebe i da li bi mogao da mi das neki savet?

Back