Prebacimo razne 'špijunske' servise na servere?

fosilvaso

Buduća legenda
Poruka
39.135
Mi sa sporijim makinama vidimo da pri otvaranju neke stranice listaju razne konekcije prema mnogim 'špijunskim', reklamnim, statističkim i sličnim stranicama što usporava rad makine i opterećuje internet promet. Ja predlažem da se to odrađuje na serverima! Zdravo seljački: Otvaram stranicu, server mi šalje podatke, onda se na toj stranici aktivira neka skripta koja preko toga servera javlja drugim serverima da sam ja otvorio tu stranicu!? Hebesh ti ove današnje priučene softveraše! :zcepanje: :zcepanje:

giphy.gif

Mi sa sporijim makinama vidimo da pri otvaranju neke stranice listaju razne konekcije prema mnogim 'špijunskim', reklamnim, statističkim i sličnim stranicama što usporava rad makine i opterećuje internet promet. Ja predlažem da se to odrađuje na serverima! Zdravo seljački: Otvaram stranicu, server mi šalje podatke, onda se na toj stranici aktivira neka skripta koja preko toga servera javlja drugim serverima da sam ja otvorio tu stranicu!? Hebesh ti ove današnje priučene softveraše! :zcepanje: :zcepanje:
Слажем се Васо, то је један од начина.

Руси нису направили процесор Елбрус 8С (8 језгра, 28nm технологија) да би правили ПЦ-је, већ је намењен за сервере. Праве своје сервере, са својим софтвером. Која ће корист од тога бити - видећемо.

Руси нису направили процесор Елбрус 8С (8 језгра, 28nm технологија) да би правили ПЦ-је, већ је намењен за сервере. Праве своје сервере, са својим софтвером. Која ће корист од тога бити - видећемо.

Verujemo da ce doneti revoluciju na polju web tehnologija.Ipak Rus nije nikad omanuo i prilicno je priznat u toj bransi.

Mudro! Već sam negde pročitao da Rusi razvijaju svoj internet.

da ne otvaram novu temu pa cu da pitam na ovoj i to ovog ludog naucnika...
Sta moze da bude problem laptop kada se upali bude crni ekran?
a svetle led lampice?

Kako izgleda memorija ispod tastature, nalik kao redovnoj memoriji za pc ili? jer ima milion sarafa.
Tv cas valja cas ne valja, valjda je u pitanju sobna temparatura
Memorija je ista. Ako je ispod tastature, obično sa donje strane imaš 1-2 šarafa koje trebaš skinuti da bi maknuo tastaturu! Kraj njih je obično simbol koji podseća na tastaturu.... A slika na TV-u sa nekog DVD plejera, Flesha ili slično?

Back