prebačaj...

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
pošto znam da će pomislite da se to meni dešava, eo kažem - jeste...

jel vam se desilo da vam partner/ka nekada nabada na nos, prebacuje nešto što je bilo, što je prošlo, a u vezi je proših veza...?
kako reagujete na to...?

hvala...

znači ti si klasični onaj udbaš iz pedesdruge, treće...ono...čučiš u mraku, ćutiš, ništa ne govoriš...i čim otvorim temu eto tebe prvog...:neutral:
kakav si ti to paćenik jeote...:neutral:

jel vam se desilo da vam partner/ka nekada nabada na nos, prebacuje nešto što je bilo, što je prošlo, a u vezi je proših veza...?
kako reagujete na to...?

hvala...
Zato sto moj muz i ja jedno o drugom iz perioda pre braka znamo jako malo sto se tice odnosa i veza s'drugim ljudima( a,to je zato sto nas tako nesto nikada nije zanimalo),nemamo sta da prebacujemo jedno drugom.

kako reagujete na to...?

hvala...

Desavalo se i shta mogu da mislim nego da je jako glupo i nezrelo jer proslost je proslost a sadashnjost-sadashnjost...

dobro, a šta ako insistira...?
misim pošto si tako oštra...

Pitam ga zasto ima potrebu da to pominje, a ako mi da objasnjenje neko racionalno (da je mozda cuo od nekog nesto lose o meni pa me pita sta je prava istina) onda mu objasnim sta se desilo. Ali ako je neko ljubomorisanje u pitanju samo mu kazem da prestane sa glupostima deteta ili da prodje kroz vrata i vrati mi kljuc.
Ako me poznaje i veruje mi onda je to to i nema sta da kopa po mojoj proslosti (ima stvari koje zelim da ostanu samo moje). A ako ga nesto bas interesuje neka lepo pita.

dobro, nisam ja ni mislio o znanje o tim detaljima...

Dragi,pa nisam udata za retarda pa da mi kaze-a,a imala si momka pre mene,razvratnice :lol:
Sta moze da mi prebacuje ako ne zna kakav odnos sam imala s'njima?A,jasno da nije primitivan pa da mi se iskezi i prokomentarise svaki put kada sretnemo nekoga od njih.

Pitam ga zasto ima potrebu da to pominje, a ako mi da objasnjenje neko racionalno (da je mozda cuo od nekog nesto lose o meni pa me pita sta je prava istina) onda mu objasnim sta se desilo. Ali ako je neko ljubomorisanje u pitanju samo mu kazem da prestane sa glupostima deteta ili da prodje kroz vrata i vrati mi kljuc.
Ako me poznaje i veruje mi onda je to to i nema sta da kopa po mojoj proslosti (ima stvari koje zelim da ostanu samo moje). A ako ga nesto bas interesuje neka lepo pita.

:sad2:
vi živite na tvom terenu...?

Back