stefanidasf
Početnik
- Poruka
- 50
Moze ljudi pomoc???Mozda je ovo neko imao a neko ne?!Imam neke bolove u preponi i iznad penisa nakon samozadovoljavanja.Da li je to normalno??Zna li neko nesto vise o tome?Molim vas odgovorite najbrze sto mozete?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
stefanidasf:Moze ljudi pomoc???Mozda je ovo neko imao a neko ne?!Imam neke bolove u preponi i iznad penisa nakon samozadovoljavanja.Da li je to normalno??Zna li neko nesto vise o tome?Molim vas odgovorite najbrze sto mozete?
Da,da...I kako ces posle da se samozadovoljavas?Lusy Lusy:kod urologa..imash samo jednu ki.tu,nece ti izrasti nova ako ti ova otpadne...
posle ce da ga boli dusatara623:Da,da...I kako ces posle da se samozadovoljavas?
Alo bre ti nisi normalan! Ako je ozbiljno, idi kod cika doktora. Kako ocekujes da ti mi kazemo? Prvo pravilo u medicini je da nema pravila! Mozda prodje do sutra, a mozda prekosutra umres zbog toga. (Dobro ajd sad sam malo hiperbolisalastefanidasf:Alo ljudi vi niste normalni!!!Moze neko konkretno da mi kaze,jel prolazno ili ne??
svako ce ti reci da tako nesto nije za forum,tj besmisleno je za tako nesto traziti savet od forumasa...stefanidasf:Alo ljudi vi niste normalni!!!Moze neko konkretno da mi kaze,jel prolazno ili ne??
daj Topi nemoj loziti coveka bezvezetopmodelsica:Prolazno je, proci ce te za 7 dana potpuno, sigurno.
ау сине па ти си добијо лумбарно-социлирајуће-вазектомалну килу, мораће да га секу ... јбг ...Alo ljudi vi niste normalni!!!Moze neko konkretno da mi kaze,jel prolazno ili ne??
имао је један мој друг таких проблема и морао је да га баци на пањ, рекох ти у пост-у изнадma ok,pitam forumase zato sto mozda se nadje neko sa istrim problemom
Pa zar nisi rekao da te boli kad onanišeš ?stefanidasf:ma nije to toliko ozbiljno samo da se informisem!!anyway moze li neko da nam opise neki animljiv sex koji je imao???