Pre svega izvinjenje

Ako neznaš Srpski ili Engleski onda nemoj ovde ni pisati jer po statutu krstarice samo ta dva jezika su priznata.

Ja koliko znam srpski jezik jeste jezik sporazumevanja na ovom forumu, ali ga i ti ne znas.
Pre bih ja banovala one koji su 12 godina ucili srpski u skoli, a kako vidimo jako lose barataju istim.
Malo skripi gramátika, malo pravopis.

Nego, sada ozbiljno ( a i ovo je bilo ozbiljno) od kud tebi ideja da pretis ljudima ovde na forumu?
Verovatno je trebalo da bude neka shala, doskocica, ali ti ni to ne umes.

Ja koliko znam srpski jezik jeste jezik sporazumevanja na ovom forumu, ali ga i ti ne znas.
Pre bih ja banovala one koji su 12 godina ucili srpski u skoli, a kako vidimo jako lose barataju istim.
Malo skripi gramátika, malo pravopis.

Nego, sada ozbiljno ( a i ovo je bilo ozbiljno) od kud tebi ideja da pretis ljudima ovde na forumu?
Verovatno je trebalo da bude neka shala, doskocica, ali ti ni to ne umes.
http://www.veritas.org.rs/RavniKotari/fotografije-ubijenih-srba/ Ima dobrih razloga zasto se sve ovo pise.

Nisam mislio da češ odmah da skačeš u luft nego sam mislo da me pitaš zašto jer nisam znao šta znači ona reč -Skužajte
Inače ništa lično veruj mi.

rekoše mi da je bog rekao... pitaj i dat će ti se.... za tebe važi ...pitaj pristojno i reći će ti se.

- - - - - - - - - -

ubili ih talijani? skužaj je izvedenica iz talijanskog. lipa rič. lipa rič vrata otvara. nije tebi lako oči zatvorit.

toliko vam hvala kao da ste odgovarali upravo na temu ali ne onako kako je autor te teme, ja, zamislio da pomognete. Al u redu nisam predvideo da ovaj forum pruza mogucnost razmene informacija na takav nacin, gde se jedni sa drugima preplicu i objasnjavaju da svaki ciganin hvali svoga konja. Bas me briga ;)

Back