Gost377586
Veoma poznat
- Poruka
- 11.136
odgledajte skracenu verziju svih predhodnih fimova
,ako ste zaboravili ili niste gledali(ako ima takvih izroda
)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
odgledajte skracenu verziju svih predhodnih fimova,ako ste zaboravili ili niste gledali(ako ima takvih izroda
)
pa da umrem od gledanja...moj brat jepametan svake nedelje je gledao po jedan film i taman je zavrsio za pred projekciju...mene mrzi opet sve da gledam tako da je ovo najbolja verzija..![]()
pa da umrem od gledanja...moj brat jepametan svake nedelje je gledao po jedan film i taman je zavrsio za pred projekciju...mene mrzi opet sve da gledam tako da je ovo najbolja verzija..![]()
Neces da umres.
Mada ja se ne bih bunio da pandrknem dok ih gledam
Pogledas prvo epizode 4, 5 i 6 a sledeceg dana 1, 2 i 3.
Za treci dan mozes i animirani film i seriju, taman sve da uklopis do najnovijeg![]()
s obzirom na obzir zvan JJ abrams bice u filjmu komicnih akcija nalik novim star trek filmovima
s drugim obzirom filjm nema nikake veze sa prosirenim star wars univerzumom..tj mali milion knjiga napisanih su bacene u djubre
ja koliko znam postoje knjige gde se siri prica panjihova deca itd nisam htela mnogo da citam po netu zbogg spojlera,ali isto koliko znam film prati dalje desavanja nihove dece i ide po knjizi...
a znas za ovu foru?
.................................................. .................................................. ......
i ovo je
![]()
![]()
sad mi zao sto ne odgledah sve ponovorealno kad se setim kako su posebno ovi stariji filmovi bili dobri
![]()
i medvedici da nikad nisu postojali bilo bi cool![]()
jbt kolko ja nemam zivot![]()
ja koliko znam postoje knjige gde se siri prica panjihova deca itd nisam htela mnogo da citam po netu zbogg spojlera,ali isto koliko znam film prati dalje desavanja nihove dece i ide po knjizi...
ne pratim fantastiku ali izgleda da ovo i nije bas toliko lose, ima zanimljivih svetlosnih efekata. koliko traje ovih 6 epizoda?
Nije opasno dok ti izvor informacija ne postane wookiepedia i ne uclanis se u 501-u legiju![]()
sad mi zao sto ne odgledah sve ponovorealno kad se setim kako su posebno ovi stariji filmovi bili dobri
![]()
Kažu svi da su prva dva dijela odlična dok su ostali goli *****.
Sad, gledao sam ih kao mlađi tako da se više ne sjećam kakvo je bilo...
moze...salim se ili ne vidi dalje...Ima ih i u Srbiji po poslednjem popisu.
Prva dva (epizode IV i V) su odlicne.
Evoksima su ubacili neke komicne elemente i smanjili ozbiljnost treceg dela.
Za epizode 1, 2 i 3 se slazem da su slabije uradjene ali upotpunjuju pricu.
Novi nastavak ne moze da bude gori od njih.