PRE NEGO STO ODGLEDATE STAR WARS 7 THE FORCE AWAKENS

pa da umrem od gledanja...moj brat jepametan svake nedelje je gledao po jedan film i taman je zavrsio za pred projekciju...mene mrzi opet sve da gledam tako da je ovo najbolja verzija..:)

Ja pogledao sva tri dela Gospodara prstenova u cugu. Produzene verzije.

- - - - - - - - - -

Sto se tice Ratova zvezda. Jesam ljubitelj SF i fantazije ali ne verujem da cu ovaj film gledati u bioskopu. Bar dok ne vidim kakve su kritike. Zadnji deo koji su snimili otprilike kao da je sniman za petogodisnjake.

pa da umrem od gledanja...moj brat jepametan svake nedelje je gledao po jedan film i taman je zavrsio za pred projekciju...mene mrzi opet sve da gledam tako da je ovo najbolja verzija..:)

Neces da umres. :mazi:
Mada ja se ne bih bunio da pandrknem dok ih gledam :lol:

Pogledas prvo epizode 4, 5 i 6 a sledeceg dana 1, 2 i 3.

Za treci dan mozes i animirani film i seriju, taman sve da uklopis do najnovijeg :)

Neces da umres. :mazi:
Mada ja se ne bih bunio da pandrknem dok ih gledam :lol:

Pogledas prvo epizode 4, 5 i 6 a sledeceg dana 1, 2 i 3.

Za treci dan mozes i animirani film i seriju, taman sve da uklopis do najnovijeg :)

a znas za ovu foru?:rotf::rotf::rotf:
..........................................................................................................

i ovo je :lol:
aEG6EqG_700b_v1.jpg

:rotf:

Poslednja izmena:
s obzirom na obzir zvan JJ abrams bice u filjmu komicnih akcija nalik novim star trek filmovima
s drugim obzirom filjm nema nikake veze sa prosirenim star wars univerzumom..tj mali milion knjiga napisanih su bacene u djubre

ja koliko znam postoje knjige gde se siri prica panjihova deca itd nisam htela mnogo da citam po netu zbogg spojlera,ali isto koliko znam film prati dalje desavanja nihove dece i ide po knjizi...

ja koliko znam postoje knjige gde se siri prica panjihova deca itd nisam htela mnogo da citam po netu zbogg spojlera,ali isto koliko znam film prati dalje desavanja nihove dece i ide po knjizi...

po kojoj knjizi?:think: radnja filma se desava 30 godina nakon povratka dzedaja i jos uvek nema dzedaja..cela sith storija iz filma je delimicno nadovezana na inkvizitore iz crtaca star wars rebels

a znas za ovu foru?:rotf::rotf::rotf:
.................................................. .................................................. ......

i ovo je :lol:
aEG6EqG_700b_v1.jpg

:hahaha:
Nisam znao da je to Jar Jar :lol:

Sto se slike tice tice pre Vejdera su tu Duku, Maul i mozda general Grivus, ima 4 sablje.

sad mi zao sto ne odgledah sve ponovo:sad2:realno kad se setim kako su posebno ovi stariji filmovi bili dobri:D

Kako to mislis bili :batina:

i medvedici da nikad nisu postojali bilo bi cool:lol:

Zaboravljas ovo :lol:

jbt kolko ja nemam zivot:rotf::hahaha:

Nije opasno dok ti izvor informacija ne postane wookiepedia i ne uclanis se u 501-u legiju :lol:

Postoje knjige, stripovi i igre koje se nadovezuju na "Povratak dzedaja" ali novi filmovi nece biti povezani sa tim, rade se nezavisno od svega toga i vezani su samo za starije filmove.

ne pratim fantastiku ali izgleda da ovo i nije bas toliko lose, ima zanimljivih svetlosnih efekata. koliko traje ovih 6 epizoda?

Oko 13-14 sati.

- - - - - - - - - -

CicaMaco,

Javi kakav je film ;)

I da li JJ Adams u stvari znaci Jar Jar Adams kako su ga nazvali na YT :lol:

Ima ih i u Srbiji po poslednjem popisu.

Kažu svi da su prva dva dijela odlična dok su ostali goli *****.

Sad, gledao sam ih kao mlađi tako da se više ne sjećam kakvo je bilo...

Prva dva (epizode IV i V) su odlicne.
Evoksima su ubacili neke komicne elemente i smanjili ozbiljnost treceg dela.

Za epizode 1, 2 i 3 se slazem da su slabije uradjene ali upotpunjuju pricu.

Novi nastavak ne moze da bude gori od njih.

pa znas da su se pola nasih ljudi tokom popisa izjasnjavali kao zedaji iz sprdnje kad ono stvarno:rotf:xaxax salim se al brate ovo je kad bolest pretera:rotf:

Ima ih i u Srbiji po poslednjem popisu.

Prva dva (epizode IV i V) su odlicne.
Evoksima su ubacili neke komicne elemente i smanjili ozbiljnost treceg dela.

Za epizode 1, 2 i 3 se slazem da su slabije uradjene ali upotpunjuju pricu.

Novi nastavak ne moze da bude gori od njih.
moze...salim se ili ne vidi dalje...

moj utisak ce biti izlozen prvo uopsteno a onda detaljno u soojleru:
znaci isla sam sa baticom i on i ja se slazemo da je film za ocenu 6 ..s tim da sam ja vise razocarana jer sam vise ocekivala,a i nisam nosila naocare plus mi je neki visi lik bio ispred i meskoljio se al dobro izignorisala sam ga iz vidnog poljakad sam se zoniralaXDe sad uzmite i to u obzir kad pocnem da hejtujem po filmu...
znaci po meni je film pun klisea...
e sad ko nece da zna nek ne otvara spojler dalje:
sam rekla da ne otvaras dobro ako bas oces otvori
siguran?idemo
e ovako upsteno ce biti spojelri su dalje bas radnja filma
1.film je kopija starih SW
1.)prvo imamo robota malog koji prenosi vazne informacije koje moraju da stignu do pobunjenika(jel poznato nekom..:roll:)
2.)onda imamo pricljivog super sposbnog vozaca aviona(licil li vam na han sola)
3.)onda imamo veliko dzinovsko sferno oruzje koje ispaljuje vatrene zrake koji usput
4.)unistavaju planetu...
i ima jos toga al me mrzi dalje...da nabrajam
onda pod
2.nervira me kolicina nerealnosti
znam da je naucno fant film sam po sebi nerealan al moze da deluje blize stvarnosti ili blize gluposti..ovaj je blize gluposti ko sa eksplozijama ji dr situacijama gde budes u fazonu oooooozbiljno?ooooooooozbiljno?
3.nerviraju me klisei one klasicne stvari koje vidjas i po dr filmovima tipa sve u zadnjem trenutku oni se biju pa stignu do litice opet poslednjinmomenti bitke itd..

po meni je film ko kopija starog...nije njesra al
nem interesantnu pricu,tj za gledanje je ako hocete nesto da ogledate al ako stee nalozeni ko ja i odete u bioskop bicete u fazonu blaaaah...bolje da sam sacekala na torentu da izadje...

ozitivni aspekti filma:
poneki duhovit dijalog
scene gradova i ti fazoni al to danas svaki film sa budzetom ima..
i to sto me film vraca u detinjstvo:mrgreen:
i lajtsejberke bitke al opet to je ono kad mali retadirani klinja lezi u vama i probudio ga je film..tj vracanje u neko detinjstvo...

u sv sl nisam zadovoljna..

- - - - - - - - - -

mogu i u sitna crevca da ga analiziram al me mrzi sad...

- - - - - - - - - -

msm ne mogu slatke glumice i roboti i stara garda danajvise vuku film...mada mozda sam vise sorena zbog naocara koje nisam ponela...

inace gledali smo 2D mrzim tride jer mi smetaju oni cvikeri a i valjda je 3D los za one sa dioptrijom...

- - - - - - - - - -

a i nekako mi unisti film...

- - - - - - - - - -

nijednom kad sam gledala 3D nisam bila srecna tako da to izbegacam uvek...

Back