lukabeograd
Ističe se
- Poruka
- 2.055
Sauron brateКожа са једном знојном жлездом
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sauron brateКожа са једном знојном жлездом
![]()
Slatka mala vesela stvorenja.Pre nego krenete na more, pogledajte ovu sliku.
Pogledajte prilog 1535691
To je jedna jedina kap morske vode pod mikroskopom.
Ti nemoj da ulaziš u voduSenseia zbog ovog banovati, ja jedva cekam jul a on ovako
Sve sto ne vidim golim okom kao da ne postojiPre nego krenete na more, pogledajte ovu sliku.
Де си ЈелоSve sto ne vidim golim okom kao da ne postoji
Ovo na slici su male mace za sve one kese sto plutaju po povrsini, uloske pa i poneko go?no i sta se sve moze jos videti.
Idemo na more![]()
Evo me Nato, muku mucim s dijarejom od juce, ne mojom al kao da je moja jer oka sklopila nisam.Де си Јело![]()
Na gugletu i kurje oko završava fatalnoОд кад сам гуглала Убод осице у језик и прочитала да умирем, више гуглету ништа не верујем!
koju obavezno svake godine progutam a i visePre nego krenete na more, pogledajte ovu sliku.
И овде хара сличан вирус.Evo me Nato, muku mucim s dijarejom od juce, ne mojom al kao da je moja jer oka sklopila nisam.
@Sensei neki savet iz tvoje baze podataka
Ti Nato? Kad ces na more (u inat Miti)?
ja bih ti savetovala da uzmes uzorak brisa sa svog jezikaPre nego krenete na more, pogledajte ovu sliku.
U mojoj porodici se ovo na desktop postavlja.Pre nego krenete na more, pogledajte ovu sliku.
pa kad lize svastaja bih ti savetovala da uzmes uzorak brisa sa svog jezika
i da pogledas kroz mikroskop
neprijatno ces da se iznenadis
sta gutas?И овде хара сличан вирус.
Ја пре два дана дошла самора, за неки дан одо поновода гутам планктоне чим вода буде топлија а @Sensei нек их гледа кроз микроскоп
![]()
prijavicu tekoju obavezno svake godine progutam a i vise
mi svaki dan jedemo te mikroskopsjke bubice.
ne znam da li znas da i u nasem telu njih imas..i to ne samo po kozi nego i u telu.
grinja koja zivi na nasem licu i cisti pore
![]()
a ovaj lepotan zivi u nasim obrvama
![]()
![]()
obavezno svake godine progutam
а ти?sta gutas?