Pre i posle

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

gost 47473

Iskusan
Poruka
5.729
Zbog pojedinih koji velicaju tekovine Milosevica i radikala koji su ga podrzavali postavljam jednostavno pitanje. Da li je srpski narod ziveo bolje u vreme vladavine Sps-a, koga su podrzavali radikali, cak jedno vreme i Vuk Draskovic ili posle 5.oktobra?

Mislim da bi bolje bilo da si napravio poll, a da pitanje ne bude o srpskom narodu generalno, nego da svako iznese viđenje svog života pre/posle 5.10. Ovako će tema odmah skliznuti u prazne rasprave, citiranje izvora koje druga strana neće priznati kao relevantne i tome slično.

Markelja:
Zbog pojedinih koji velicaju tekovine Milosevica i radikala koji su ga podrzavali postavljam jednostavno pitanje. Da li je srpski narod ziveo bolje u vreme vladavine Sps-a, koga su podrzavali radikali, cak jedno vreme i Vuk Draskovic ili posle 5.oktobra?
Pa onda budi dosledan, nabroj sve koji su ga podrzavali ucestvovanjem u vlasti i na ministarskim mestima, od Nove demokratije do...............
I svi su ga napustali,.........

A na pitanje odgovor bar za mene, nisam ziveo bolje kao ni sad,.......

Хајде да покушамо, да погледамо ове две власти са економске стране.Ако је могуће, а биће јако тешко, да се занемаре политичке идеологије.
Не живи се боље.Основни проблем је у томе, што са сваком влашћу васкрсавају тајкуни који улазе у лову.Гоља Милошевићеве власти ( Пример Чедомир Јовановић, који је био финансијка нула, има превелики иметак.Из личног извора знам да седи у најјачим београдским ресторанима, да у њима узима клопу за понети, да се вози у бесним колима, да плаћа своје обезбеђење, да су му таст и ташта Мијат и Ранка Савић, држали монопол у набавци лекова и у најјачем београдском угоститељском предузећу, које је после распарчано, а за време његовог потпредседниковања ), је сада IN.И још гомила таквих људских креатура и изобличених мајмуна је шлихтајући се уз ДОС, па уз ДСС, па уз Г-17+, профитирало, крадући оно мало што је остало за феудалцима СПС-а и СРС-а.
А народ гледа и је ли има неки други избор.
Мора да плати рачуне, мора нешто да једе.И мора да их гледа.
Прљави лажови и усрани демагози који су седели и седе у Владама, вероватно од оваквих наших топика,онанишу на нашим судбинама, знајући да ми сви који смо на овим форумима, пљувањем и свађом по политичким линија ''хладимо вентил'', од њих и дневних глупости којим нас засипају.
Вероватно да немамо овакву могућност, већина нас би почела да се уједа на улици од муке.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back