Pre dva dana 30 stepeni danas 5 stepeni i pada sneg

Poruka
4.292
Pisao sam pre dva dana da su nad Srbijom zaprasivali avionima kemtrejlsima. Ocigledno iz nekog razloga su zeleli da promene klimu i da bude danas sneg. Medjutim te hemikalije kojima zaprasuju Srbiju nisu samo za menjanje klime vec je koktel hemije u kojoj ima i otrovne hemije koja truje ljude. Deluje na respiratorne organe. Simptomi su da vas grebe grlo, pece vas u plucima, suv kasalj. Deluje nepovoljno na kardiovaskularni sistem i sve u svemu truje organizam. Evo slike kemtrejlsa od pre dva dana u vreme kad je i sama srbia zabranila putnicki saobracaj avionima:

20200320_165728.jpg

20200320_165735.jpg

Pisao sam pre dva dana da su nad Srbijom zaprasivali avionima kemtrejlsima. Ocigledno iz nekog razloga su zeleli da promene klimu i da bude danas sneg. Medjutim te hemikalije kojima zaprasuju Srbiju nisu samo za menjanje klime vec je koktel hemije u kojoj ima i otrovne hemije koja truje ljude. Deluje na respiratorne organe. Simptomi su da vas grebe grlo, pece vas u plucima, suv kasalj. Deluje nepovoljno na kardiovaskularni sistem i sve u svemu truje organizam. Evo slike kemtrejlsa od pre dva dana u vreme kad je i sama srbia zabranila putnicki saobracaj avionima:

Pogledajte prilog 668537

Pogledajte prilog 668538
Isti simptomi kao korona.
Kako da znamo jesmo li otrovani ili zaraženi?

Nije klima nista drugacija nego pre 200 godina. Jel sam reko pre par dana da ovi idioti prskaju kemtrejlsima? JESAM postavio sam i slike tragova kemtrejlsa na nebu. Tog dana je u Nisu bilo 25 stepeni i izrazito toplo a samo 2 dana kasnije -5 stepeni i sneg veje vise nego u januaru. Znaci novi svetski poredak moze da menja klimu kako im je volja. Novi svetski poredak menja klimu tako sto haarpom utice na jonosveru tako sto je enormno zagreva vrlo jakim elektromagnetnim talasima. Ti jaki elektromagnetni talasi uticu i geoloski i zato je doslo do zemljotresa u Zagrebu. To zagrevanje jonosfere utice na zagrevanje planete cele i na povecanje prosecne temperature. Novi svetski poredak je namerno pustio korona virus i zato ovih dana je sneg jer znaju da kad je hladnije vreme korona se bolje siri medju ljudima. I svattie vec jednom sve negativno sta se desava u svetu uzrok i tvorac i onaj ko je to osmislio i sproveo je NOVI SVETSKI POREDAK I AMERICKA DUBOKA DRZAVA I BRITANSKA KRUNA A NA CELU SVIH NJIH SU HAZARI.

Back