prde, podriguju......

Poruka
3.797
znate li one "ljude" koji podriguju kad im se cefne...prde. smrdi im iz usta. cekaj ja razumem da moze coveku smrdeti iz usta,ali da li je on uopste svestan toga i misli li da uradi nesto po tom pitanju? uzmes lepo orbit bombone ili zvake. dalje,imas one koji podriguju gde stignu. bez stida i srama,bas ih zabole da li neko mora da udise taj vazduh...i na kraju najgore,prdenje. imao sam kolege na poslu koji su to stalno radili u prostoriji sa ko zna koliko ljudi. oni su to radili potpuno normalno i opusteno,bez trunke obzira prema drugima...
pa,sta mislite o ovome? jel to taj "polusvet" kako kazu? malogradjanstine? da li su ovo ekstremno nevaspitane osobe?

Једном сам у гимназији толико изнервирао једну младу професорку,
да је на сред часа отишла код помоћника директора,
и довела га на час.

Он је ушао у разред и питао:
"Где је тај што пљује, псује и подригује на часу ?!"

Жао ми је било што ме тако доживела, мислио сам да сам јој симпатичан !?
Погрешни сигнали ...

To samo muškarci rade. Mi dame ne prdimo, mi ispuštamo balončiće sa šljokicama koji mirišu na dugu i zvuče kao smijeh jednoroga 🥰

Скоро у природи видех згажену змију.
Оно што ме изненадило је да сам на лешини видео два-три прелепа лептира.

Ко би рекао, њих очекујем на најлепшем цвећу ...

Kad vas potera da prdnete a to ne uradite u problemu ste. Vazduh se vraca nazad u stomak i gomila se stvarajuci nadutost i grceve. Dakle prdenje je zdravo ali u drustvu je nekulturno. Prosecno svako do 10 puta ispusti stomacni vazduh svesno ili nesvesno.

Back