Kilavi Radonja
Aktivan član
- Poruka
- 1.931
Ima li novih clanova?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kad ti stize da procitas problematiku? Mislis, odma sex? Eeee, polako...maricicak:ima............
2pike:A kad ti stize da procitas problematiku? Mislis, odma sex? Eeee, polako...
uffff, pa ti uopste nisi upucena?maricicak:ma ja procitala prvi post....i odgovorih..............![]()
![]()
![]()
![]()
...prvi na ovoj strani..........
........tibi sve i odma ....................maricicak:ma ja procitala prvi post....i odgovorih..............![]()
![]()
![]()
![]()
...prvi na ovoj strani..........
kambodza:........tibi sve i odma ....................
a ti odma potrcao?kambodza:........tibi sve i odma ....................
.......ma jok izvukli me iz sheshira .......... :grin:2pike:a ti odma potrcao?![]()
![]()
dobrovoljac...
![]()
vidim ja da cu morati i tebe da postavljam za asistenta...kambodza:.......ma jok izvukli me iz sheshira .......... :grin:
.....ako se niko ne javlja ,a ima pogodnosti i beneficija ...........2pike:vidim ja da cu morati i tebe da postavljam za asistenta...
Ih, benificija koliko hoces! Steta sto uvazeni kolega lyon nije tu da ti ih sve nabroji...kambodza:.....ako se niko ne javlja ,a ima pogodnosti i beneficija ...........
2pike:Ih, benificija koliko hoces! Steta sto uvazeni kolega lyon nije tu da ti ih sve nabroji...