Kilavi Radonja
Aktivan član
- Poruka
- 1.931
JA NISTA, CISTO DA PITAM KAKO STE I IMA LI KOGA NA OVOM JEBENOM FORUMU? :?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a priznaj da si se nadao da je nesto skakljivo...lyon69:Ima ima... stanje je redovno, nema narusavanja javnog reda i mira u vecem obimu
2pike:a priznaj da si se nadao da je nesto skakljivo...
jel to rasta on-line u lovu, il je neko drugi u akciji?lyon69:...lojalni gradjani i gradjanke su otisli na pochinak.
Ima indicija da se neki divlje sexaju, te se trenutno preduzimaju mere i radnje na operativnom pracenju otkrivanju i privodjenju istih.
2pike:jel to rasta on-line u lovu, il je neko drugi u akciji?
Dobro: Skicirana sukcesija nauka nije kontinualna kao sto se cini na prvi pogled, ona je diskontinualna jer reflektuje kvalitativne skokove koji proizilaze iz geneze stvarnosti!lyon69:Ne znam 2pike. Ja samo pokusavam da tvojoj temi dam seriozan ton. Kad nas budu zatvorili da izostanu kometari kako smo kreteni, debili i idioti.
Nego da deluje kao da se ovde nesto radilo
i jeste o velicini, a kakve preferiraju iskusne mame?gossca:...ja pomislila opet nesto o velicini...pa reko da se ubacim..hehehe...
Iyon ja bih tebe prvog s foruma svrstala u lojalne gradjane...takav si neki utisak ostavio na mene...
2pike:Dobro: Skicirana sukcesija nauka nije kontinualna kao sto se cini na prvi pogled, ona je diskontinualna jer reflektuje kvalitativne skokove koji proizilaze iz geneze stvarnosti!
jeste, i fizika derivira npr biologiju u onom aspektu prirode gde se ista konfrontativno suocava sama sa sobom i u red i simetriju unose nered i asimatrija 8)lyon69:Dok je pak geneza stvarnosti diskutabilan pojam, jer zavisi od ogranicenih mogucnosti individue, i njene sposobnosi da istu poima i definishe na naucno prihvatljiv nacin.
gossca:...ja pomislila opet nesto o velicini...pa reko da se ubacim..hehehe...
Iyon ja bih tebe prvog s foruma svrstala u lojalne gradjane...takav si neki utisak ostavio na mene...
a biolosko vodi ka sexualnom, sto bi bio zakljucak celokupne raspravegossca:Slozila bih se sa Iyon i ne bih bas ama nista dodala...hehhe...mada je i 2pike donekle u pravu...il mozda sasvim u pravu...
Kako ti nije jasno, pa celo vece raspravljamo o tome!!!Enfroz2891.:Kad neko vec spomenu carski rez meni ne ulazi u glavu kako zene mogu i dalje da zele sex posle porodjaja a kamoli posle necheg josh goreg kao to.
2pike:a biolosko vodi ka sexualnom, sto bi bio zakljucak celokupne raspravejupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kambodza:zele,zele josh vishe i cheshce....................
Hmmmmmmmmmmm..meni keva nije tu prichu prichalagossca:Carski rez je jedan sasvim mali moderni rez danas, ne boli..malo prva tri dana... jer teraju zenu da seta...on se radi danas sasvim nisko...ja bi umrla da sam morala prirodno da se porodim...pomisao da me recnu dole mi je strasna...ovo samo zaspis..probudis se, dobijes bebu...vidis mali rec na stomaku...prodje, ides kuci posle 7 dana..kraj...