PRCIGUZI

...lojalni gradjani i gradjanke su otisli na pochinak.
Ima indicija da se neki divlje sexaju, te se trenutno preduzimaju mere i radnje na operativnom pracenju otkrivanju i privodjenju istih.

lyon69:
Ne znam 2pike. Ja samo pokusavam da tvojoj temi dam seriozan ton. Kad nas budu zatvorili da izostanu kometari kako smo kreteni, debili i idioti.
Nego da deluje kao da se ovde nesto radilo
Dobro: Skicirana sukcesija nauka nije kontinualna kao sto se cini na prvi pogled, ona je diskontinualna jer reflektuje kvalitativne skokove koji proizilaze iz geneze stvarnosti!

...ja pomislila opet nesto o velicini...pa reko da se ubacim..hehehe...
Iyon ja bih tebe prvog s foruma svrstala u lojalne gradjane...takav si neki utisak ostavio na mene...

...sto rece krvolok skromnost je vrlina...hehehe...
...pa one koje su se porodile carskim rezom...zaista nemaju problem s velicinom...mnoge su uske...pa im dobro ono sto imaju...

2pike:
Dobro: Skicirana sukcesija nauka nije kontinualna kao sto se cini na prvi pogled, ona je diskontinualna jer reflektuje kvalitativne skokove koji proizilaze iz geneze stvarnosti!

Dok je pak geneza stvarnosti diskutabilan pojam, jer zavisi od ogranicenih mogucnosti individue, i njene sposobnosi da istu poima i definishe na naucno prihvatljiv nacin.

lyon69:
Dok je pak geneza stvarnosti diskutabilan pojam, jer zavisi od ogranicenih mogucnosti individue, i njene sposobnosi da istu poima i definishe na naucno prihvatljiv nacin.
jeste, i fizika derivira npr biologiju u onom aspektu prirode gde se ista konfrontativno suocava sama sa sobom i u red i simetriju unose nered i asimatrija 8)

gossca:
...ja pomislila opet nesto o velicini...pa reko da se ubacim..hehehe...
Iyon ja bih tebe prvog s foruma svrstala u lojalne gradjane...takav si neki utisak ostavio na mene...

To je samo utisak draga moja gossca.
Ispod fasade lojalnog gradjanina krije se perverzna sustina, koju srecom po tebe, nikad neces upoznati :roll: ;)

gossca:
Slozila bih se sa Iyon i ne bih bas ama nista dodala...hehhe...mada je i 2pike donekle u pravu...il mozda sasvim u pravu...
a biolosko vodi ka sexualnom, sto bi bio zakljucak celokupne rasprave :D jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2pike:
a biolosko vodi ka sexualnom, sto bi bio zakljucak celokupne rasprave :D jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...zakljucak celokupne rasprave je da se 2pike, gossca i ja trenutno ne sexamo vec vodimo serioznu diskusiju, sto je za svaku pohvalu i sto samo znaci da smo se kao pravi domacini, sexali u za to predvidjeno vreme, a sada uzivamo u ugodnom caskanju.

....dok se ostali znoje i dahcu ili u gorem slucaju negde u gradu, zakljucuju da su muskarci stoka, zene qrve a njihovo bitisanje besmisleno bez debelog budjelara, ogromnog penisa ili zamashnih sisa i cvrstih zadnjica

Carski rez je jedan sasvim mali moderni rez danas, ne boli..malo prva tri dana... jer teraju zenu da seta...on se radi danas sasvim nisko...ja bi umrla da sam morala prirodno da se porodim...pomisao da me recnu dole mi je strasna...ovo samo zaspis..probudis se, dobijes bebu...vidis mali rec na stomaku...prodje, ides kuci posle 7 dana..kraj...

gossca:
Carski rez je jedan sasvim mali moderni rez danas, ne boli..malo prva tri dana... jer teraju zenu da seta...on se radi danas sasvim nisko...ja bi umrla da sam morala prirodno da se porodim...pomisao da me recnu dole mi je strasna...ovo samo zaspis..probudis se, dobijes bebu...vidis mali rec na stomaku...prodje, ides kuci posle 7 dana..kraj...
Hmmmmmmmmmmm..meni keva nije tu prichu prichala:lol:
A i pokazivala mi oziljak...dobro ne ceo ali deo kod stomaka..koji ide skoro pa do pupqa.

Back