baba????? Aktivan član Banovan Poruka 1.458 07.08.2007. u 13:36 - PrC minon...Ha!! #51 spasilda: Srce si Baba, daj jedno pivo pa ŠTA BUDE BIĆE! Kliknite za proširenje... Toj je veČ bolje !! O'š ...... u stvari, reci koje Češ...dok kecelju nisam skino .....ističe mi smena !!
spasilda: Srce si Baba, daj jedno pivo pa ŠTA BUDE BIĆE! Kliknite za proširenje... Toj je veČ bolje !! O'š ...... u stvari, reci koje Češ...dok kecelju nisam skino .....ističe mi smena !!
minon Legenda Poruka 59.497 07.08.2007. u 13:43 - PrC minon...Ha!! #52 ...vid, samo skoknuh po pivce, napuni se tema... ...i jos ziva... ne mogu da verujem...???
baba????? Aktivan član Banovan Poruka 1.458 07.08.2007. u 13:45 - PrC minon...Ha!! #53 Mo'š misliti kako se tek ja :shock: :shock: :shock: !!!
spasilda Zainteresovan član Poruka 166 07.08.2007. u 13:57 - PrC minon...Ha!! #54 baba?????: Toj je veČ bolje !! O'š ...... u stvari, reci koje Češ...dok kecelju nisam skino .....ističe mi smena !! Kliknite za proširenje... Za početak ću biti lokal-patriota, daj jedno Jagodinsko!
baba?????: Toj je veČ bolje !! O'š ...... u stvari, reci koje Češ...dok kecelju nisam skino .....ističe mi smena !! Kliknite za proširenje... Za početak ću biti lokal-patriota, daj jedno Jagodinsko!
padalica Zainteresovan član Poruka 455 07.08.2007. u 13:59 - PrC minon...Ha!! #55 ja ne volim pivo nesto drugo?
spasilda Zainteresovan član Poruka 166 07.08.2007. u 14:00 - PrC minon...Ha!! #56 baba?????: Toj je veČ bolje !! O'š ...... u stvari, reci koje Češ...dok kecelju nisam skino .....ističe mi smena !! Kliknite za proširenje... Tardžan već zatvoren, opet izvisih za jedno malo...
baba?????: Toj je veČ bolje !! O'š ...... u stvari, reci koje Češ...dok kecelju nisam skino .....ističe mi smena !! Kliknite za proširenje... Tardžan već zatvoren, opet izvisih za jedno malo...
baba????? Aktivan član Banovan Poruka 1.458 07.08.2007. u 14:00 - PrC minon...Ha!! #57 spasilda: Za početak ću biti lokal-patriota, daj jedno Jagodinsko! Kliknite za proširenje... Ihh, u ovu kaVanu nema šta nema, može samo da nestane..... ...al' teško !!!
spasilda: Za početak ću biti lokal-patriota, daj jedno Jagodinsko! Kliknite za proširenje... Ihh, u ovu kaVanu nema šta nema, može samo da nestane..... ...al' teško !!!
spasilda Zainteresovan član Poruka 166 07.08.2007. u 14:10 - PrC minon...Ha!! #58 Znaš šta? Pretpostavljam ja poodavno da si Ti Genije, al' da si BAŠ TOLIKI nisam ni sanjala! Hvala ti do neba! ŽIVEO TI MENI! (naravno i pivopije drage i Padalica pride štagod da pije)
Znaš šta? Pretpostavljam ja poodavno da si Ti Genije, al' da si BAŠ TOLIKI nisam ni sanjala! Hvala ti do neba! ŽIVEO TI MENI! (naravno i pivopije drage i Padalica pride štagod da pije)
minon Legenda Poruka 59.497 07.08.2007. u 14:10 - PrC minon...Ha!! #59 Maslachak: zna se ko ce njemu prc.... Kliknite za proširenje... ...ah ta pusta obecanja... ...moje crevo spremno da zaliva... ...al' maslacka nigde nema...
Maslachak: zna se ko ce njemu prc.... Kliknite za proširenje... ...ah ta pusta obecanja... ...moje crevo spremno da zaliva... ...al' maslacka nigde nema...