praznici

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.234
dosla je jesen..pocela malo sivo i tuzno, ali idu praznici
da li slavite i obelezavate praznike?
koje praznike proslavljate
je l sve redom ili ih selektujete

za sve zene - danas je svetski dan nenosenja brushaltera:brus:
pa srecan vam dan!
nek su vam slobodne i da disete punim plucima :)

U subotu Zadušnice?

- - - - - - - - - -

Slavimo slavu, koja je prošla...obožavam Badnji dan i Veče, Božić, Vaskrs, rođendane, godišnjicu smuvavanja, godišnjicu braka uvek ladno zaboravim :mrgreen: Znam kad je, nego se ne setim tog dana...

Славимо Св. Архангела Михаила...

Обожавам да спремам славу, и Божић, и Ускрс...

Брус скидам чим стигнем кући, никад нисам успела да се навикнем на њега.

Муњо, задушнице су у новембру, око Митровдана, у октобру нема задушница, бар ми не излазимо на гробље у овом крају.

Славимо Св. Архангела Михаила...

Обожавам да спремам славу, и Божић, и Ускрс...

Брус скидам чим стигнем кући, никад нисам успела да се навикнем на њега.

Муњо, задушнице су у новембру, око Митровдана, у октобру нема задушница, бар ми не излазимо на гробље у овом крају.

Aha...biće da si u pravu, Mitrovske se zovu. Hvala ( :

Vidis kako je to sve lepo smisljeno. Kad dodje lose vreme, krecu praznici da bi uneli malo zivosti :)

Ne znam, nisam neki preterani ljubitelj. Ok su mi, ali ne izazivaju euforiju iako volim sve da obelezim. Vise mi ni ta praznicna hrana nije interesantna jer se ne hranim nista drugacije ni kad nisu praznici. Ranije si cekao neki rodjendan ili Novu godinu da bi pio Koka-kolu ili jeo pecenje.

Vidis kako je to sve lepo smisljeno. Kad dodje lose vreme, krecu praznici da bi uneli malo zivosti :)

Ne znam, nisam neki preterani ljubitelj. Ok su mi, ali ne izazivaju euforiju iako volim sve da obelezim. Vise mi ni ta praznicna hrana nije interesantna jer se ne hranim nista drugacije ni kad nisu praznici. Ranije si cekao neki rodjendan ili Novu godinu da bi pio Koka-kolu ili jeo pecenje.

Да, има јела које спремам само кад су празници.

И тад толико уживам у њима да се сваки пут зарекнем да ћу спремати и преко године.

А онда се истог сетим тек за следећи празник.

Ово нарочито важи за посна јела.

Само Нову годину и то због јелке и свећица. Као дете сам што се тога тиче.

Волим тај редослед за дан после - бечки концерт па скијашки скокови, све уз сарму и колаче.

Back