Prazni diskovi

• Začetnik teme Začetnik teme asuss
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Princo ili Verbatim.
Sve ostalo je djubre -
snimite, ne javi grešku,
ali posle nema vadjenja sa DVD-ja.
Na 100 kom, ima 2-3 NOK.

Uključite opciju provere snimljenog.

Najčešće greške su zbog NOK rezača.

Poslednja izmena:
Još ne.
Prežaliću jedan da probam.

Ali nije bitno.
Jednom jeftino kupio neke PLATINET.
Pravio backup, dao proveru snimljenog (Nero 7)
sve OK.
Posle mi javljao loš DVD.

Razočarali ste me gospodine..:(:(
Redovno pratim Vaš rad i na osnovu Vaših odgovora može se informatička enciklopedija napraviti ali ovo što ste uradili se kosi sa svim dosadašnjim diskusijama...:(:(

Još ne.
Prežaliću jedan da probam.

Ali nije bitno.
Jednom jeftino kupio neke PLATINET.
Pravio backup, dao proveru snimljenog (Nero 7)
sve OK.
Posle mi javljao loš DVD.
e meni je na 1 jedini koji nekad imadoh i posto su oni printable imaju tu sugavu povrsinu za stampu koja je poput papira i skida se..nema potrebe ni experimentisati uzmes lepo provereno i ne mislis

Hard diskovi su danas jefitniji od DVD diskova ako uporedis cenu GB-a. Traju neuporedivo duze pogotovo za skladistenje podataka. A pretrazivanje po hard disku je svetlosnim godinama brze od pretrazivanja po DVD diskovima. I zadnja stvar je sto se sve vise novijih laptopova pravi bez DVD Rom-a.

Probas svaki na koji naidjes.Ja imam dosta vrsta bas zbog toga i medju svakim markama ima i dobrih i losih,sve zavisi gde se nabavljaju za prodaju.Ko zna ko to sada proizvodi,kao i uopste sve proizvode kod nas.A sto se tice Werbatim-a,neces ga sigurno cuvati blizu vode ili u vodi.Ja imam i nekoliko Princo-va oko 7do 8 godina i jos uvek se ucitavaju bez problema.Ali opet kazem sve je to macka u dzaku.

Hard diskovi su danas jefitniji od DVD diskova ako uporedis cenu GB-a. Traju neuporedivo duze pogotovo za skladistenje podataka. A pretrazivanje po hard disku je svetlosnim godinama brze od pretrazivanja po DVD diskovima. I zadnja stvar je sto se sve vise novijih laptopova pravi bez DVD Rom-a.
tako je meni laptop pao kroz prozor a nisam imo backup i mogu se slikam

Back