PRAVOSLAVNIK SVEŠTENIK: SP promoviše homoseksualizam

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Kamael

Buduća legenda
Poruka
40.857
"Na SP su naši igrači nosili roze, plave, narandžaste kopačke, po meni je to isto kao da su nosili ženske čarape ili brushaltere", rekao je sveštenik Aleksander Šumski.

fudbaleri-rusije-foto-reuters-1404827237-530667.jpg

MOSKVA - Sveštenik Ruske pravoslavne crkve Aleksander Šumski tvrdi da su fudbaleri ove zemlje na Svetskom prvenstvu u Brazilu nošenjem šarenih kopački promovisali homoseksualizam.

http://www.kurir-info.rs/sport/braz...i-sp-promovise-homoseksualizam-clanak-1455365

Sta vi mislite?

Тачно, промовише хомосексуализам. Како су се ових дана репрезентације плодиле, поготово како је Холандија оплодила Шпанију ономад, то је најжешћи могући хомо секс.

Da li moram da kazem

Не мораш, боље да ништа не кажеш.

Secam se da su kandidati za predsednika SAD gooodinama nosili crvene kravate.

A onda, na jednom suocavanju pred izbore, oba kandidata (mislim da je bio Dzorz Bus i Al Gor),
su se pojavili sa plavim kravatama.

Zato sto su savetici za marketing dosli do zakljucka da se drustvo promenilo, i zele nesto novo i sveze,
a crvena kravata asocira na konzervativne i tradicionalne vrednost. ;)

I o čemu sad da pričamo? Da li je dotični sveštenik homofobičan (što se vdi na prvu loptu), ili da li je ok ili gej da muškarci nose roze?

Ja, npr, nosim plavo, i čini mi se da nisam lezbejka.

то због критике и датог закључка да је неко педер што носи розе копачке.
јел хомофобија значи страх од педера? да ли се критичари неког филма, позоришне сцене се боје глумаца?
буди љубазна пошто си начитана па ми објасни шта заиста значи хомофобија?

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back