Daisy 82
Primećen član
- Poruka
- 894
Као родитељи, шта мислите када је право време да:
1. ваше дете преспава негде (код баке и деде, пример) без вас?
2. отпутује негде без вас?
3. иде са школом (вртићем) на зимовање, летовање или на рекреативну?
4. се заљуби?
5. време да преспава сам код куће?
6. има момка (девојку)?
7. почне да излази?
8. путује сам са својим друштвом на летовање?
9. се први пут напије?
10. почне са сексом?
Не морате на сва, можете одговарати и само на поједина питања.
Причала сам скоро на ту тему са својим најбољим другом (ћерке су нам вршњакиње) па око неких ствари нисмо могли да се усагласимо. Зато ме интересује још различитих мишљења....
Ja ću da pišem kako sam ja prolazila i kada sve te faze

1. Spavala sm kod bake i dede još dok nisam bila svjesna svog postojanja, kada sam imala 9 mjeseci bila sam sa njima na moru 2 mjeseca bez roditelja.
2. Često sam putovala sa bakom i dedom na more ili na vikendicu gdje sam ostajala cijelo ljeto, moji su dolazili samo vikendom, a prvi put sa 7 godina sa školom na zimovanje.
3. Kao što rekoh sa 7 godina, nisam išla u obdanište pa ranije nisam ni imala priliku
4. Da preskočim simpatije u prvom osnovne, tako da prvo zaljubljivanje, muvanje i prvi poljubac se desio sa 14 godina
5. Ne sjećam se vjerovatno sa 13-14 god.
6. Prvog momka poslije onog poljupca na moru sam imala sa 15 god.
7. Već u 8 razredu sam mogla da šetam sa drugaricama do 22h, od prvog srednje sam počela da izlazim u kafiće i izlaz mi je bio ograničen do 23h i to je potrajalo do 3 srednje kada su mi produžili do 12 a u 4 srednje do 1h. Kada sam završila srednju školu i otišla na fakultet tada su i prestale sve zabrane
8. Ljetovanje sa društvom u 18 godini
9. Negdje sa 15-16, drugarica i ja smo bile same kod mene i odlučile da se napijemo da vidimo kakav je osjećaj
10. Ja sa 16 ali bilo je prerano, možda je ipak bolje pomjeriti na 17-18... godina
11. Ofarbala sam se u prvom srednje u plavo i dan danas sam plava