Pravo Prijateljstvo

Imate li prave prijatelje?
Da li postoje osobe za koje jednostavno ZNATE da vas nikada nece izneveriti,da ce uvek biti tu...?
Kaze:"Prijatelj se u nevolji poznaje",koliko se secam:smile:
Da li imate takve ljude pored sebe?
Sta vam je najvaznije da prijatelj ima?Iskrenost,dobri saveti,zezanje...pare:lol:...

Izvinjavam se ako je tema vec bila:smile:

Imam 3 prava prijatelja,kojima iskreno verujem(i oni meni).Za prijateljstvo je vazno da ta osoba bude dobra i iskrena,a zezanje...ma toga ima uvek:lol:(barem u mom slucaju).

ja sam imao 4 najbolja prijatelja koja su mi bila kao rodjena braca za koje bih sve ucinio ali SVE SVE SVE...a oni su me izdali zbog jedne ****.e ribe koju su poznavali samo 2 dana i plus koju nebi ni upoznali da nije bilo mene... ja znam da sam extra prijatelj i siguran sam u to ali...na primer kad je jedan moj drug trebao da se nadje sa nekom devojkom on nije hteo zato sto kao mu se ne svidja i tako to (on je siromasan) ja sam znao da je problem zbog para i lepo sam mu rekao da kad bude trebao da izadje sa njom da cu mu ja dati pare ako mu trebaju...i 100 puta sam takve stvari ucinio ipak su me zeznuli...zato je u pravu sto kaze electra...NEMOZES NIKAD DA BUDES 200% SIGURAN DA TI DRUG NECE OKRENUTI LEDJA...

Pa ovako.. Ja nemam najboljih prijatelja, iskljucivo zbog toga sto smatram da pravo prijateljstvo nikada nije postojalo, ne postoji, i nikada nece postojati medju ljudima. Koliko god bili bliski i dobri, svako prijateljstvo se kad-tad zavrsi.
Imam 1000 drugova i drugarica sa kojima sam dobra, ali niko od njih nije najbolji. Mozda zbog toga sto nikome ne verujem previse, i nisam naivna. Nisam imala neka preterano losa iskustva u proslosti, nego samo hocu da sprecim da me neko povredi. Stoga je moj jedini pravi i iskreni prijatelj moj dnevnik. Znam da me on sigurno NIKADA NECE IZDATI. A i lepo je imati nekoga ko je uvek tu i za koga si siguran da te nece izdati. :D
...Koliko god se zavaravali, ni najbolji prijatelj na svetu nije bas uvek pri ruci... A, i niko od njih nije 100% od poverenja. Bar ja tako mislim...

e imam dobre vesti...pomirio sam se sa drugovima danas i sa onom ribom...sad sam tek usao u kucu ostali do pola 3 i pricali...ali ipak ostajem pri onoome da nikad ne mozes biti 200% siguran da ti drug nece okrenuti ledja...8)8)8)8):D

Pa ovako.. Ja nemam najboljih prijatelja, iskljucivo zbog toga sto smatram da pravo prijateljstvo nikada nije postojalo, ne postoji, i nikada nece postojati medju ljudima. Koliko god bili bliski i dobri, svako prijateljstvo se kad-tad zavrsi.
Imam 1000 drugova i drugarica sa kojima sam dobra, ali niko od njih nije najbolji. Mozda zbog toga sto nikome ne verujem previse, i nisam naivna. Nisam imala neka preterano losa iskustva u proslosti, nego samo hocu da sprecim da me neko povredi. Stoga je moj jedini pravi i iskreni prijatelj moj dnevnik. Znam da me on sigurno NIKADA NECE IZDATI. A i lepo je imati nekoga ko je uvek tu i za koga si siguran da te nece izdati. :D
...Koliko god se zavaravali, ni najbolji prijatelj na svetu nije bas uvek pri ruci... A, i niko od njih nije 100% od poverenja. Bar ja tako mislim...
Mnogo propuštaš tim stavom, samo to mogu da ti kažem.
Možda nećeš doživeti loše stvari, ali sigurno nećeš ni dobre.

Da li postoje osobe za koje jednostavno ZNATE da vas nikada nece izneveriti,da ce uvek biti tu...?
Sta vam je najvaznije da prijatelj ima?Iskrenost,dobri saveti,zezanje...pare:lol:...

Imam PRAVE prijatelje... za jednog sam siguran da me nece izneveriti jer smo drugovi od malena...u pelenama smo poceli da pravimo pizdarije...
Ima i takvih uvek se nadje neko da mi pomogne kada mi to zaista treba...
Najvaznije...pa iskrenost!!!

shibby

Mnogo propuštaš tim stavom, samo to mogu da ti kažem.
Možda nećeš doživeti loše stvari, ali sigurno nećeš ni dobre.

Ja se osecam kao da nista ne propustam. Naglasila sam da imam " 1000 " prijatelja. Uostalom, niko nije savrsen. Bolje je imati njih vise, jer jedni nadopunjuju druge... I nikako se ne slazem sa tim da necu doziveti dobre stvari. Zar se one dozivljavaju samo sa najboljim prijateljima?!
A cesto se desi da sam i sama sebi dovoljna. Ponekad coveku treba da bude sam. Ipak, svako sam sebe najbolje razume... :mrgreen: Shvatice onaj ko zna o cemu pricam...

Neznam...U nasem razredu ima samo 4 decaka:
Jedan od njih je bas *****,i to zesce.
Jedan je kul,dobar.
A jedan je isto dobar,samo,nekad ogovara onog prvog,a nekada je cool sa njim.

Back