Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.502
@Nixxx - nek' si joj rek'o!
@tema - imam pravih 6, a "lazhnih" gomilu
@tema - imam pravih 6, a "lazhnih" gomilu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imate li prave prijatelje?
Da li postoje osobe za koje jednostavno ZNATE da vas nikada nece izneveriti,da ce uvek biti tu...?
Kaze:"Prijatelj se u nevolji poznaje",koliko se secam:smile:
Da li imate takve ljude pored sebe?
Sta vam je najvaznije da prijatelj ima?Iskrenost,dobri saveti,zezanje...pare...
Izvinjavam se ako je tema vec bila:smile:
Mnogo propuštaš tim stavom, samo to mogu da ti kažem.Pa ovako.. Ja nemam najboljih prijatelja, iskljucivo zbog toga sto smatram da pravo prijateljstvo nikada nije postojalo, ne postoji, i nikada nece postojati medju ljudima. Koliko god bili bliski i dobri, svako prijateljstvo se kad-tad zavrsi.
Imam 1000 drugova i drugarica sa kojima sam dobra, ali niko od njih nije najbolji. Mozda zbog toga sto nikome ne verujem previse, i nisam naivna. Nisam imala neka preterano losa iskustva u proslosti, nego samo hocu da sprecim da me neko povredi. Stoga je moj jedini pravi i iskreni prijatelj moj dnevnik. Znam da me on sigurno NIKADA NECE IZDATI. A i lepo je imati nekoga ko je uvek tu i za koga si siguran da te nece izdati.![]()
...Koliko god se zavaravali, ni najbolji prijatelj na svetu nije bas uvek pri ruci... A, i niko od njih nije 100% od poverenja. Bar ja tako mislim...
mene je juce jedan od dva najbolja drugara ogovarao tako da mi samo jedan ostaje
al dobro znamo se od drugog razreda i stalno pomazemo jedan drugom tako da me ovaj sigurno nece zeznuti
a onaj prvi zgromicu ga
Pa ovako.. Ja nemam najboljih prijatelja, iskljucivo zbog toga sto smatram da pravo prijateljstvo nikada nije postojalo, ne postoji, i nikada nece postojati medju ljudima. Koliko god bili bliski i dobri, svako prijateljstvo se kad-tad zavrsi.
Da li postoje osobe za koje jednostavno ZNATE da vas nikada nece izneveriti,da ce uvek biti tu...?
Pa ako se zavrsilo,ne znaci da nikad nije postojalo,da nije bilo PRAVO![]()
Mnogo propuštaš tim stavom, samo to mogu da ti kažem.
Možda nećeš doživeti loše stvari, ali sigurno nećeš ni dobre.