Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 62.712
Da čitaš sve redom videla bi da sam se obraćao svima. Jedino još da uzmem motku a to ne bih!
Imaš pravo da kažeš "šta me briga kako je u Smederevu" ali onda ne i da tvrdiš da su zdravstveni radnici sve sama finoća a samo im propisi smetaju da tu svoju finoću prikažu!
Ako te nije briga kako je ovde, nemoj tvrditi da je lepo! Ovde sigurno nije lepo i krivci su najviše zdravstveni radnici!
Pošto te nije briga kako je u Smederevu, nemoj da komentarišeš ono što pišem jer mogu da pišem samo kako je u Smederevu. Kako je u Pržogrncima to ne znam. I ne tvrdim ni da je dobro ni da je loše!
Ja ne bih samo da uzmem motku, jer to nije delotvorno, nego bih da uzmem papir i bojicu da ti nacrtam da ne mozes iskustvo iz svog grada / sela da prenosis na citavu drzavu i sve zdravstvene radnike.
To se zove generalizacija i to bi jako dobro trebalo da znas, makar kao moderator.
Narocito bi bilo delotvorno da citas postove na koje se nadovezujes, jer niko i ne tvrdi da je zdravstveni sistem idealan, i da nema losih izuzetaka, ali da su to samo izuzeci, zapravo manjina.
Kako ih tretirate (poneki) dobro da su i takvi.