Pravni savet ako može. Hvalaaaa

Ana vanila

Početnik
Poruka
8
Danas mi je stiglo od javnog izvrsitelja i unutra od advokatske kancelarije za dug iz 2011 od 30 eura. Pošto osim tih 30 eura, ima jos nekih stavki navedenih da li sam ja duzna i to da platim ili samo glavni iznos duga 30 eura
Pre ovog ja nisam dobijala postu ni upozorenja za naplatu duga
Hvala unapred na odgovoru

Danas mi je stiglo od javnog izvrsitelja i unutra od advokatske kancelarije za dug iz 2011 od 30 eura. Pošto osim tih 30 eura, ima jos nekih stavki navedenih da li sam ja duzna i to da platim ili samo glavni iznos duga 30 eura
Kakav je to dug još iz 2011 godine? Raspitaj se kod nekog advokata, možda je taj dug zastareo, pa ne moraš platiti.

Pogledaj dobro ciji ze Ziro racun mozda neko pokusava da te zajebe. Ako vec nisi sigurna sta si duzna...

Bila sam kod Advokata koji zastupa firmu koja trazi potrazivanje.
Dogovorili se da placa u ratama a glavni dug odmah uplatila. Da li da obavijestim o tom dogovoru i javnog izvršitelja.
Da...ili zamoli firmu u kojoj si bila da mu oni pošalju dopis o otplati duga ili ga dopisom obavesti sama.
To jest, da firmin advokat obavesti izvršitelja o tome kako ćeš isplatiti dug.

Back