pravni ili bilo kakav drugi savet,zeni u suzama..

pa ne moze mu ga uzeti, ali se moze na neko vrijeme koristiti istim...
tj. ne mora s djetetom na ulicu?
samo zato sto je "Muzu" dosadilo da bude MUZ i OTAC...?
mislim, ispade da sve te godine njenog ucestvovanja u toj zajednici + rodjenje djeteta ne znace nista??? :eek:
Ne mora. I dobila je dosta saveta šta da radi.
Ali vidiš, mi ne znamo koliko je ona dobra i majka. Nije on nju bez razloga lemao i ne tera je sigurno bez razloga. Pusti ti tu priču 'ja bezgrešna a on zao'.

Ne mora. I dobila je dosta saveta šta da radi.
Ali vidiš, mi ne znamo koliko je ona dobra i majka. Nije on nju bez razloga lemao i ne tera je sigurno bez razloga. Pusti ti tu priču 'ja bezgrešna a on zao'.

istina je da ne znamo sta se zapravo dogadja
medjutim, ako je stvarno predlozio da ide i vodi dijete...
mislim; zar bi ti to predlozio...ja ne bih
nema tih..."okolnosti"...:confused:

uvek sam govorila da kada vas neka nevolja zadesi u kuci nikada nemate novca za nju..Imam neku svoju sitnu ustedjevinu koju sam dala poznanici na zajam,majci za lecenje..znam da mi to skoro nece moci da vrati.. a odlazak advokatu nece biti jeftin to znam,jos ce mi uzeti sve sto imam,a naravno da nemam mnogo..tako da cu poslusati vase savete i krenuti do svih pobrojanih ustanova u kojima mi ako nista drugo nece uzeti novac za iste..

šta je sa majkom sada, da li možeš možda da računaš na to da živiš sa majkom ?
da li poznanica možda može da ti pruži smeštaj?
al što reče neko, samo puno takta treba zapravo...

Postavih slicnu ako ne i istu temu na slicnom forumu i sada sam samoj sebi jos vise pateticna i jadna..Na zalost nisam u prilici ni sa kim da porazgovaram te sam prinudjena ovako..U braku sam 7 god.imamo jedno dete.Poslednjih meseci bez fizicke agresije moj muz na meni je poceo da sprovodi psihicki teror da se odselim iz stana koji je on od svojih roditelja na poklon dobio prosle godine i na koji ja ne polazem nikako pravo..I odselili bi smo se dete i ja,ali nemam kuda i sama nisam iz grada u kome zivim trenutno,zaposlena sam u njegovoj firmi sto znaci da cu u isto vreme osim bez krova nad glavom ostati i bez novca sto nadam se ne vodi i u gubitak starateljstva nad detetom.Zbog manjka novcanik sredtava nisam u prilici otici da potrazim,pravni savet kod advokata..te se obracam vama ovde za pomoc,pravnu ljudsku ili bilo kakvu drugu,molim vas...preklinjem vas.

Psihicki teror (psihicko zlostavljanje)
potrazi savet ili pomoc od organizacija koje se bave zastitom od nasilja u porodici.NJihove kontakte mozes naci na www.womenngo.org.yu ili kontaktiraj predstavnicu foruma zena u svom mestu.Srecno.

Moj savet ti je da umesto što gubiš vreme na forumu (dok svi mi vrtimo jednu te istu priču), lepo okreneš već jednom socijalnu službu! Za dete se bori kako znaš i umeš, a tom tvom ne dozvoljavaj da te vidi nervoznu, rastrzanu i sje*anu, jer to i želi.
Uzmi lepo oglase, nađi starije ljude kojima je potrebna pomoć u kući, većina njih nudi besplatno stanovanje, neki čak nemaju ni kučeta ni mačeta pa se dešava i da tom podstanaru prepišu svoju imovinu.
srećno :bye:

Back