pravljenje servera za cs 1.6 kupovanje veoma jednostavno

znam da neki misle da je tesko napraviti serv ali je potpuno prosto i jednostavno evo vidi idite na www.kgb-hosting.com i tu idite na naruci server birate za cs 1.6 i lako je onda kupite uplatnicu i na email vam dodje sta trebate da ukucate a cjena servera zavisi od toga koliko izaberete slotova kad kliknete poruci dodje vam poruka u email i kupite uplatnicu i u email vam sve pise sta trebate napisat onda odete u banku da posaljete zamolite da vam daju original sa pecatom onda slikajte ili skenirajte uplatnicu i idite na dizanje servera i tamo stavite tu sliku i server ce vam doc najvjerovatnije za par minuta mozda i za par sati kad vam dodje imate server pa udjete i imato u pluginove nesto da ubacujete nemojte previse pluginova ako vam treba pomoc idite gore podrska i tu u tiket kucajte........... mislim da je ovo malo nejasno pa mi se obratite u komentaru inace ovo mi je prvi put da pisem na forumu i jos nesto morate prvo da se registrujete na kgb to traje brzo onda kad porucite server idete gore gamepanel i serveri pa udjete u svoj i eto vam ako bude sta nejasno kod servera pitajte me u komentar ako vec imate server i to me pitajte

Back