Partija kišnih glista . banujte smora.Partija Iskrenih Čestitih Korisnika Alkohola
Prava firma za tebe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Partija kišnih glista . banujte smora.Partija Iskrenih Čestitih Korisnika Alkohola
Prava firma za tebe
Ti si tamo Chairman & CEOPartija kišnih glista .
Po koji put?Partija kišnih glista . banujte smora.
Zato nam i vladaju naprdnjaci....Ne. Bio sam član Srpske Radikalne Stranke i to mi je bilo dosta za ceo život. Ja sam stranka sam za sebe.
Što se mene tiče i treba da vladaju do se ne pojavi neko ko zaslužuje da vlada.Zato nam i vladaju naprdnjaci....
Ali možda i treba....
Ko je to?Što se mene tiče i treba da vladaju do se ne pojavi neko ko zaslužuje da vlada.
Neko ko tek treba da se pojavi.Ko je to?
eUprava?
Rešenje je ID.pa ne znam tačno. konceptualni zaeb foruma i smeća zvano internet. sva moderacija i svo članstvo ne mogu ništa jednoj ludači.
Pojavi? Tek tako?Neko ko tek treba da se pojavi.
Tako nešto. Skupa registracija i identifikacija. Ali softver koji imaju očito ne može to.Rešenje je ID.
Ko je to?
eUprava?
Tako nešto. Skupa registracija i identifikacija. Ali softver koji imaju očito ne može to.
Drugo je rešenje (samo)uništenje foruma. barem što se pdf politike tiče krstarica je postalo isto ruglo kao b92 forum.
Mogu itekako da žele.Tako nešto. Skupa registracija i identifikacija. Ali softver koji imaju očito ne može to.
Drugo je rešenje (samo)uništenje foruma. barem što se pdf politike tiče krstarica je postalo isto ruglo kao b92 forum.
Ne moze objekat da vlada.
Владати над нама субјектима може само субјект, (можда, можда, ВИ)
Pa tvoji upisi su jedni od najružnijih na svetuovo što se dešava na pdf politika je ruglo.
kolika je to faceebook ne bi da gatam jer ga ne koristim.
ružna slika o krstarici i nije naš problem. to je pitanje za vlasnika i širu društvenu zajednicu.
naš problem je čitanje takvih postova jer na neki način sve što pročitaš postaje deo tebe... još kad se drugi zalepe pa počnu slično.
Bilo bi interesantno čuti šta Snowden misli o ruskoj agresiji na Ukrajinu.Lopov je znao šta krade.
pa da se stvarno kandidovo za presednika Srbije, GARANTUJEM DA BI NAROD GLASAO ZA NJEGA UBEDLJIVOM VECINOM.U pasoşu izgledam ko pomenuti lik iz Bele Lađe..
Gde je na kraju po scenariju trebao Šojić da završi? Zatvor, koronjenje, smrt?
A ironično da je sa druge strane isto svetski policajac....Bilo bi interesantno čuti šta Snowden misli o ruskoj agresiji na Ukrajinu.
Međutim on ne sme da se iskaže jer mu je država policijska
Nisi odgovorio šta je Snoudenova pozicija. Procirkuliši kroz mogućnosti:A ironično da je sa druge strane isto svetski policajac....
Hm, okrećeš sebi priču kako ti odgovara. A priča je samo priča.... Namazani stvoru.
KOliko znam, agresije još nije bilo....
Hm... vic,?