Pravimo szr?

Da li ste u stranci? Anonimno je.

• Da

glasova: 0 0,0%
  • Ne

glasova: 3 100,0%
  • Nikad pa ni u ludilu

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    3
Ko je to?

eUprava?

Ne moze objekat da vlada.

Владати над нама субјектима може само субјект, (можда, можда, ВИ)

Tako nešto. Skupa registracija i identifikacija. Ali softver koji imaju očito ne može to.

Drugo je rešenje (samo)uništenje foruma. barem što se pdf politike tiče krstarica je postalo isto ruglo kao b92 forum.

Зато што су најурили филозофе, метафизичаре, онтологе, политикологе, антропологе...

Овде је битно блебетати и што више куцати, а највише кликтати ... ту су паре за рекламе.

Tako nešto. Skupa registracija i identifikacija. Ali softver koji imaju očito ne može to.

Drugo je rešenje (samo)uništenje foruma. barem što se pdf politike tiče krstarica je postalo isto ruglo kao b92 forum.
Mogu itekako da žele.

Krstarica je samo malo više slobodnija verzija Facebooka.

Ne moze objekat da vlada.

Владати над нама субјектима може само субјект, (можда, можда, ВИ)

Objekat odgovara subjektu.

Bu?

ovo što se dešava na pdf politika je ruglo.

kolika je to faceebook ne bi da gatam jer ga ne koristim.

ružna slika o krstarici i nije naš problem. to je pitanje za vlasnika i širu društvenu zajednicu.

naš problem je čitanje takvih postova jer na neki način sve što pročitaš postaje deo tebe... još kad se drugi zalepe pa počnu slično.
Pa tvoji upisi su jedni od najružnijih na svetu

Plus si se nazvao po ruskom lopovu Ediku Snoudenu

koja neznalica briše moju razmenu misli s Mysticom?ako ne razumete pitajte.vidite, to vam je posledica jaguarke. postajete ona. dole ovakav forum!!!.
majku mu. dođem na forum da porazmenim misli. a ne da se gušim s jagurakom ili moderacijom ili bavim samim forumom. )))

Mystic+ bio sam napisao da ljudima ne treba sloboda u činjenju i govorenju zla. a da je prostor činjenja dobra beskonačan iako se neprosvećenima čini da uopšte ne postoji.

Poslednja izmena:
A ironično da je sa druge strane isto svetski policajac....

Hm, okrećeš sebi priču kako ti odgovara. A priča je samo priča.... Namazani stvoru.

KOliko znam, agresije još nije bilo....
Nisi odgovorio šta je Snoudenova pozicija. Procirkuliši kroz mogućnosti:

1. Ne sme da kaže, jer će ga Rusija ubiti
2. Podržava agresiju
3. Smatra da je Rusija zlikovac

Back